Mooie degelijke pantoffels, zitten goed en lekker warm, handig ook om even mee naar buiten te lopen
Snel geleverd, mooie giesswein sloffen.
Prima sloffen, op tijd geleverd.
Bestelling kwam snel en netjes aan
Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.
De slippers die ik besteld heb zijn prima vooral door het uitneembare voetbad.
Had een artikel besteld,maar zag later een ander artikel.Het pakket was nog niet verzonden.Om 4 uur gebeld of het omgeruild kon worden,was geen probleem.Dus de volgende dag het goede product via post geleverd.
Snelle levering, goede kwaliteit! Ik zou hier zeker weer gebruik van maken in de toekomst.
Super fijne pantoffels en snelle levering
Super snel bezorgd
Snelle levering van de door mij gekozen wollen pantoffels. Lopen heerlijk . Normale schoenmaat valt ruim genoeg voor dikke sok in de pantoffel als je dat nog zou willen.
ff
De levering was snel en de kwaliteit is bijzonder goed.
Prijs kwaliteit is goed en de maatnemen klopt en dat is fantastisch .
Snel geleverd. Keurig verpakt. In een woord geweldig.
Eerlijk is eerlijk. Ze hebben vooraf aangegeven dat de pantoffels niet op voorraad waren. Dat klopt ook wel want ze waren nergens meer te krijgen. Uit hun zelf hebben ze aangeboden de betaling terug te storten. Toen de voorraad weer op orde was hebben ze een bericht gestuurd dat ik de pantoffels kon aanschaffen. Binnen 2 dagen aan mijn voeten. En wat zitten ze lekker!! Top service! Giesweinn wat een kwaliteit. En een dikke pluim voor de dame op kantoor.
Snelle levering. Heerlijk warme voeten.
Heerlijk warme huissokken. Het model valt een beetje tegen maar dat weegt niet op tegen het comfort die deze sokken mij gaven.
Originele beoordeling
Heerlijk warme huissokken. Het model is niet bepaald charmant voor de iets bredere damesvoet. Die plastic patjes op de zool slijten wel erg snel. Na 1 week dragen is de slijtage al goed te zien. Ik ben benieuwd hoe lang ze meegaan!
Super bedrijf. Super snelle levering. Pantoffels zijn van top kwaliteit
Ik had eerst pantoffels besteld die te groot waren. Daarna van het zelfde merk een ander paar besteld in een maat kleiner. Deze waren goedkoper en het verschil stond heel snel op mijn rekening. Dus een zeer tevreden klant.
Fast shipping Good quality packaging
Snel in huis en zelfs goedkoper dan elders
we zochten al een hele tijd de pantoffels voor mijn man en hier gevonden ,eerst 1 paar besteld en was een snelle levering .daar we zo tevreden waren dadelijk nog 2 paar extra besteld .Een tevreden klant
Kon snel vinden wat ik zocht
Goede service snel antwoord op mijn vraag en supersnelle levering. Belangrijkste.n goed product.ben zeer tevreden.