Website is zeer gebruiksvriendelijk en heb de levering snel ontvangen. Ze was bovendien, zoals gevraagd, mooi in een geschenkverpakking verpakt. Top!
Pakket was snel in huis en ziet er goed verzorgd uit
Ik was verbaasd over het grote assotiment in merken en de verschillende modellen. Ook de levering was supersnel!
Werd op tijd bezorgd, ondanks drukke tijd.
Snelle levering, heerlijke warme pantoffels!
Goed snel en waar voor mijn geld.
Voor de 3e keer pantoffels besteld en voor de 3e keer weer blij verrast. Goede service en snelle levering.
Er is een bestelling terug genomen ( mijn fout) en een nieuwe bestelling gerealiseerd.
De afhandeling van de bestelling ging lekker snel, alleen jammer dat Post.nl roet in het eten gooide.
Goede kwaliteit pantoffels, prima service mbt omruilen naar grotere maat. Aanrader!
Prettige service!
Snelle levering zelf in deze drukke tijd.
Snelle levering en terugkoppeling over de verzending.
Gewoon goed. Prima ervaring! Ook snelle levering en ik was verrast dat de door gewenste pantoffel uberhaupt nog leverbaar was!
Goed en snel
Duidelijke site. Vlotte levering. Pantoffels zitten prime en zijn lekker warm
Had Birkenstock pantoffels gekocht (€150) met voering van zwarte schapenvacht. Helaas werden m’n voeten en teennagels steeds zwarter. Gebeld, teruggestuurd en na een week kreeg ik nieuwe pantoffels met witte schapenvacht toegestuurd. Dikke pluim!
3 paar beeld, 2 geleverd gekregen 3e bleek niet op voorraad terwijl kleur gekozen die wel op voorraad zou zijn. gebeld, andere kleur gekozen en toen weer snel geleverd. prima kwaliteit.
De levering was snel en netjes. Wij zijn heel blij met deze warme pantoffels die een goede grip hebben zonder voelbaar te zijn. Nogmaals fijne pantoffel! Komen beslist nog een keer terug.
Wat een snelle levering! Per ongeluk een maat 41 besteld, zag ik in de orderbevestiging, meteen gebeld en de meneer een de telefoon ging het direct regelen met het magazijn. De volgende dag in huis, netjes maat 38. Top geregeld!
Netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit sloffen.
Prima webshop bij volgende item zou ik direct weer iets bestellen
Mijn pantoffels waren snel geleverd.