In een woord geweldig
Kreeg al een uur na mijn bestelling het bericht dat mijn pakket al op de post was en werd de volgende dag netjes bezorgd.
onze ervaring met pantoffelshoppen.nl is ronduit goed bevallen.
Het is de eerste keer dat ik dit doe met pantoffels via internet bestellen. Maar dit is voor herhaling vatbaar.Ook mijn vraag werd naar tevredenheid beantwoord.
Draag het alle dagen
ik ben tevreden over de afhandeling van het product en de kwaliteit is zeer goed
Alles van bestelling tot levering verliep perfect ! Valt helemaal niets op aan te merken ! Ga zo door !
Maat schoenen vallen anders. Ook vind ik wanneer je een artikel retour stuurt wegens een te kleine maat en je vervolgens een maat groter besteld je de retour kosten vergoed moet krijgen.
Beste Marlon Peters, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een review. De maattabellen op onze website geven een goed beeld bij het betreffende item wat betreft de centimeters. Wanneer u twijfelt meten wij graag de gewenste pantoffel op, geen probleem. Eventueel kunt u ook 2 maten bestellen om evt te vergelijken. Het retour sturen is inderdaad niet gratis, wij kunnen deze kosten helaas nog niet zelf dragen. Dit kunt u terugvinden in de voorwaarden op onze website. We hopen dat u ons bericht heeft ontvangen en dat we u in de toekomst nog eens van dienst kunnen en mogen zijn. We wensen u lekkere warme voetjes toe en nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling.
ik vind de service en back up bij mijn vragen zeer goed en snel
Erg blij met mijn nieuwe sloffen! Snel in huis, goede pasvorm en heerlijk warm. Enige minpuntje is dat ze wat ruim vallen, had misschien bij de beschrijving gekund dan had ik een maatje kleiner besteld. Nu passen ze goed, maar als ze nog wat uitlopen worden ze misschien te groot... Verder echt helemaal prima!
Levering snel . Berichten over ingepakt /verzonden . Heel goed. Dank daarvoor.
Heel prettig.
2 x goed gesprek gehad met medewerker, betr. ruilen en maat.
Ik heb al regelmatig produkten bij jullie besteld en dit gaat uitstekend . Snelle levering en goede produkten
Ik kijk alvast uit naar het aanstaande najaar
Goede communicatie, zeer goed verpakt en snel geleverd.
Ik vind het jammer dat je kosten betaald om iets retour te sturen. Daarin is Pantoffelshoppen.nl echt een uitzondering. Het is voor mij een reden om niet meer te bestellen.
Aardige medewerkers die met je meedenken in oplossingen zoals ik die nodig had! Goede service
Ik heb mooie Uggs pantoffels besteld en ze werden heel snel geleverd. Top service!
Het is goed en snel gegaan !!
goede site met een duidelijke bestelprocedure.
Binnen een dag verstuurt netjes verpakt
Duidelijke website, veel keus, goede prijs-kwaliteit verhouding, supersnel en netjes geregeld. Aanrader!!!
Ik heb hiet voor het eerst iets besteld en kreeg een supersnelle service ook op sommige vragen die ik had werd snel gereageerd alsmede de producten zijn mooi en apart
Blij mee, ze zitten perfect. Lekker warm en niet zweterig. Ook zijn het gelukkig niet van die “ouwe wijven” pantoffels, ze zien er best stoer uit.