Fijne sloffen
service is top!
Goede snelle service. Heldere website
Een goed en kwalitatief product. Aan de wijze waarop ik het pakket ontving zag ik dat er zorg aan besteed was.
Alles verliep vlekkevloos. Snel bezorgd. Super fijn.
Ruime keuze, netjes thuisbezorgd.
Ik had verwacht en gehoopt dat de pantoffel s warmer zouden zijn. Heb nu nog steeds koude voeten
Ik kreeg een doos met 2 verschillende maten. Ik kreeg zonder hierom te vragen mijn verzendkosten vergoed. Dat noem ik nog es service
Vandaag besteld en morgen in huis!!!
Ook het product ruilen voor een maat kleiner ging zeer vlot!
Mooie sloffen, stevige zool, goede pasvorm en snel geleverd.
Zeer goede service. Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Binnen een paar dagen was alles geregeld
Hoewel ik een foutmelding kreeg bij de bestelling, ging het toch allemaal goed. Ook werd direct op mijn mail gereageerd. Keurig!
Over de kwaliteit ben ik minder te spreken. Na een dag was een stiksel van het elastiek van een van de sloffen al los. Heeft mijn vrouw zelf hersteld.
Beste Ruud, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van deze review. We zijn blij te lezen dat u het bestellen en leveren als prima heeft ervaren, maar het is niet de bedoeling dat het stiksel los laat. Lief dat uw vrouw dit heeft hersteld. Zoals in eerder gestuurd bericht willen we u laten weten dat u altijd contact met ons op mag nemen als de pantoffels verder of opnieuw loslaten. We wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
De bezorging van de pantoffels was prima op tijd. Maar mijn vriend ( die ze als verjaardagscadeau kreeg) merkte dat ze te groot waren. Ze hebben de pantoffels geretourneerd en om een andere maat gevraagd. Voor zover mij bekend hebben ze nog geen nieuw paar ontvangen. In afwachting daarvan, verblijf ik, met vriendelijke groet Marie-José Dankers
Ik heb precies de pantoffel gevonden die ik zocht. Bestellen verliep eenvoudig en snel. Binnen 2 dagen had ik de pantoffels prima verzorgd in huis
Snelste onlinshop ever. Snel, correct, netjes en vriendelijk.
zeer goed en snel geleverd super
Prima service dus
Prima service, ook bij retourneren
tip: geef ook hakhoogte aan bij de pantoffels, ik dacht dezelfde als vroeger te hebben gevonden, maar helaas lager dan de vorige.
Heb voor mijn schoonvader pantoffels besteld van ugg Het was voor zijn verjaardag en had kortdag besteld. Maar ze werden optijd bezorgd. Ook kreeg ik een email met een felicitatie! Zoiets maak je niet gauw mee. Service van deze zaak kennen heel veel web winkels nog een voorbeeld van nemen. Ik raad zeker mensen aan om hier wat te bestellen.
Vlotte service, goede pantoffels!
Goede website, veel keuze, snelle levering.
Met een eerdere ervaring met jullie pantoffels, was het niet moeilijk nieuwe pantoffels te kiezen ! Gelukkig keek ik toch naar alle modellen. Dit jaar kocht ik een “moderner” model in de pracht kleur, zwart-grijs. Wij worden zeker vrienden !!