Snelle levering en mooi product
Ruim assortiment, kwalitatief goede merken
Enerzijds vlotte beantwoording op een vraag, anderzijds teleurstellend retourbeleid. De bestelde sloffen waren niet goed en ik bestelde meteen andere sloffen. Het betrof dus ruilen. Kosten voor terugzenden betroffen 7,95. Na het indienen van mijn recensie bood deze winkel mij een korting aan bij de volgende aankoop. Daar heb ik van afgezien. Ik heb er begrip voor dat bij terugzenden de verzendkosten voor eigen rekening zijn, maar niet in het geval van ruilen. Zo'n beleid ben ik nog niet bij andere winkels tegengekomen.
Beste Joke, Hartelijk dank dat u de tijd heeft willen nemen voor het plaatsen van een review. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze service en begrijpen uiteraard uw teleurstelling wb het retourneren. Wellicht is het goed om te weten dat u vrij bent om te kiezen met welke pakketdienst u een retour verstuurd. Wij hebben u hierover een mail gestuurd en hopelijk heeft u deze mogen ontvangen. Wanneer u nog vragen heeft, laat het ons weten, want we helpen u graag. Team Controlfashion.nl
Originele beoordeling
Enerzijds vlotte beantwoording op een vraag, anderzijds teleurstellend retourbeleid. De betselde sloffen waren niet goed en ik bestelde meteen andere sloffen. Kosten voor terugzenden betroffen 7,95. Jammer nu in deze tijd een winkel bezoeken niet verstandig is.
Goede site , ruime collectie, jammer dat je niet via klarna later kunt betalen ..
Dat je 7,25 euro zelf moet betalen om het retour te sturen, vind ik slechte service
Beste Dennis, Bedankt dat u even de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wij begrijpen dat u het vervelend vindt om de retourkosten zelf te betalen. Op onze website kunt u alle informatie over het retourneren terug vinden. Uiteraard streven wij er naar om deze kosten zelf te dragen, maar dat is helaas nog niet mogelijk. Wij hebben u hierover ook een mail gestuurd en hopelijk heeft u deze in goede orde mogen ontvangen. Hopelijk kunnen, en mogen we u in de toekomst nog eens van dienst zijn. Hartelijke groet, Team Pantoffelshoppen.nl
Snelle levering en de pantoffels waren goed verpakt. Pantoffels zitten heerlijk en zijn lekker warm!
besteld en goed geleverd
Bij retour , heb ik tot heden( 25 mei) het geld nog niet terug. Ik moest 7,25 betalen bij post.nl. Jammer dat het niet gratis omruilen of retour is.
Beste heer/mevr. Hartelijk dank voor uw bestelling. Jammer dat de maat niet helemaal naar wens is. We hebben uw retourzending ontvangen en het bedrag direct teruggestort naar uw rekening. De kosten voor het retourzending is voor eigen rekening en u kunt dit zelf via DHL of PostNL doen. Mocht u nog vragen hebben of als we u ergens mee kunnen helpen horen we het graag. Alvast een fijne dag en met vriendelijke groet, Paul | Pantoffelshoppen.nl
Originele beoordeling
De pantoffels volgens afspraak in goede staat ontvangen
Heb 2x besteld de 1e keer om te kijken of het de slippers waren die ik wilde, en dat was zo, de 2e keer dezelfde besteld, en de service super de andere dag kon ik het bij een post nl punt ophalen.
Voldaan aan mijn verwachtingen
De inpakservice is echt prima! Je kunt het meteen als cadeau aanbieden
Fantastische service.Zo hoort het.
Items arrived quickly and as ordered.
Snelle levering en retour ook prima gegaan
Goede producten, snelle service!
Ik moest helaas de pantoffels retouneren maar ook dat was prima en snel geregeld .
Volgende dag geleverd wat bestelt was. Keurig verpakt.
Heel positief, makkelijk als je in je eigen huiskamer de keuze wil maken uit alle mogelijke soorten pantoffels. En netjes volgens afspraak geleverd.
Bij de verhuizing mijn UGG pantoffels per ongeluk meegegeven in de opslag, zere voetjes, bij pantoffelshop besteld en ... binnen 1 dag keurig bezorgd! Hulde!
Op tijd Goed verpakt in doos van passende grootte, geen onnodig ruimtebeslag in vrachtwagens/ bestelbussen.
Goede kwaliteit pantoffels. Netjes en snel geleverd, ondanks de coronacrisis.