...de juiste gevonden.
Vlot, accuraat en zeer klantvriendelijk
Alles prima verlopen! Snelle levering Goed product
Dit had ik al veel eerder moeten doen. Van Spaanse sloffen voor 10 euro heb ik voorgoed afscheid genomen! Ze lopen heerlijk, ik heb warme voeten en dat zonder zweetvoeten te krijgen.
Vond t wel wat lang duren voordat we de pantoffels ontvingen, maar verder alles prima verlopen en zeer tevreden met de pantoffels. Omschrijving klopte met werkelijkheid.
Fijne sloffen. Mooie collectie. Schoenmaat is ook echt de slofmaat. Snelle levering, al hoeft dat voor mij niet.
Keurige en snelle levering. Prima kwaliteit pantoffel.
Goed en snel geholpen!
Goed product en snelle afhandeling.
Geen verdere ervaringen tot nog toe.
Fijne warme pantoffels, snel geleverd.
zeer snelle levering
Online bestellen werkt goed. Ondanks de drukte met bezorgen zijn ze snel aangekomen.
Prima.
De doos was zoals afgesproken verpakt met kadopapier. Zag er keurig verzorg uit. HD
Fantastisch product. Levering zoals afgesproken en zonder tekortkomingen. Hoop dat de pantoffels lang meegaan (waar ik het volste vertrouwen in heb), maar bestel daarna weer bij jullie.
Betrouwbaar snel en top kwaliteit (vegan pantoffel)
De pantoffels zitten zalig!! Het klopt idd vandaag besteld morgen in huis. Super snelle service. Een echte aanrader om Giesswein pantoffels aan te schaffen!
Zoeken was wel niet heel overzichtelijk maar eenmaal gevonden gaat alles soepel tot aan de levering toe.
Snelle levering en top kwaliteit
In 1 woord een geweldige service, een dikke pluim en aanrader!!
Netjes en snel afgeleverd. Kwaliteit is wat er beloofd is.
Mooie Pantoffels Snel bezorgd
Netjes afgeleverd. Fijn product