Falcke sokken met rubberen noppen voor in huis besteld, keurig binnen 2 dagen geleverd, netjes verpakt, ben zeer tevreden.
Geweldig voor jong en oud en vooral snelle levering.
Ok heb een prettige ervaring. Een puntje Waarom niet de maat ook in cijfers weergeven bv 39
Prima service in accepteren (en aanpassen van) bestelling en levering volgens afspraak.
Snelle levering. Prima kwaliteit pantoffel
Was beetje terughoudend omdat ik de site niet kende. Maar ben zeer tevreden. 👍🏽
Mooie pantoffels gevonden die ik nergens anders kon vinden, zitten heerlijk en waren snel bezorgd.
Ik bestel ze voor mijn vader. Hij is er blij mee.
makkelijke bestelling, snelle levering, goed afgewerkt product
Prima service en een snelle bezorging !
Enorme keuze. Super snelle levering.
Prima service, mooie pantoffels
Hele snelle levering! Duidelijke omschrijving en genoeg informatie. Fijn zonder verzendkosten. De volgende paar pantoffels bestel ik hier graag weer!
Precies de pantoffel die ik zocht voor een mooie prijs!
Mooie aanbiedingen, snelle service zelfs na vraag om enige dagen uitstel van levering. Zodat ikzelf de levering in ontvangst kan nemen. Prettige ervaring...zeker aan te bevelen deze pantoffel site.
Mooie warme en stevige sloffen, al de tweede keer dat ik hier bestel. Fijn dat ze ook grotere maten hebben (48/49)
Heerlijk warme sloffen, lopen heel zacht. De aangegeven maat is de juiste.
Snelle levering, goede communicatie en hele mooi prijzen.
Makkelijke en overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik wilde hebben dus besteld. Ook de levering en informatie ging super goed.
Jammer dat ze een dag later kwamen als was beloofd
Ik heb heerlijke Oostenrijkse sloffen gekocht. Goeie service en snelle levering!
Geweldig,en super snel
Ik heb mijn pantoffels gemakkelijk kunnen vinden op de site. De bestelling was zo gepiept en de levering was als beloofd: snel en met een link om de verzending te volgen. Als ik weer pantoffels nodig heb, kom ik hier zeker terug.
Veel keus, snelle en correcte levering.