voldoet aan verwachting.
Besteld en de volgende dag in huis. Prima service!
Pantoffels zitten perfect!!!! De levering was onwijs snel en goed.
Duidelijke website. Alles verliep naar behoren.
Product als omschreven snel ontvangen. Goede site waarop makkelijk en zonder problemen te bestellen is.
Vlotte bezorging van een goed product.
Mooie wollen sloffen, niet zo 'groot', mooi gemaakt.
Alles is snel en goed verlopen
Om bepaalde redenen kan ik geen antislipzolen dragen, na een goede en vriendelijke uitleg over de zolen kon ik mijn pantoffels uitzoeken op de site, en ik ben heel blij met de gekozen sloffen. Volgend jaar bestel ik absoluut weer bij Pantoffelshoppen!
Uitstekende snelle service en afrekening!
Ik had een maat te klein besteld. Terug gestuurd en een paar dagen erna had ik al een paar andere in de goede maat !
Ik kreeg direct een medewerker aan de telefoon, die mijn vragen goed kon beantwoorden en meedacht over mijn wensen. Zo bleken de pantoffels, waar ik al jaren naar op zoek was, toch leverbaar! De volgende dag had ik ze in huis. Erg blij mee!
snelle levering en netjes verpakt
Verkeerde maten besteld....terug gestuurd...en de nieuwe sokken en pantoffels met de juiste maten werden in korte tijd geleverd
Goede service, grote keuze
Dit was mijn eerste ervaring. Is goed bevallen en voor herhaling vatbaar.
goede service
Snelle verzending en duidelijke communicatie! Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik had weer lekker snel warme voeten. :)
Vorige week heb ik al een reactie gestuurd op een mail die ik ontvangen had. Het was prima.
De levering was snel en gemakkelijk in bestelling. En veel meer keus als in de winkel.
Deze pantoffels zijn echt een aanrader.
Levering en ruilen voor maat groter binnen een week gerealiseerd . TOP
Goede service, snelle levering.
Snelle en vlotte service In de website zitten echter wel wat mankementen, waardoor de zoekfunctie niet altijd goed is. Of je ziet bijv. bij een paar sloffen niet alle mogelijke kleuren die er zijn.