Pluspunten
Zeer snelle levering van kwaliteitsproducten
Verbeterpuntendie kan ik niet bedenken, het is prima zo
Pluspunten
kwaliteitsproducten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website, snelle levering, goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte bezorging. Ik moest artikel terugsturen vanwege verkeerde maat. De juiste maat was jammergenoeg niet leverbaar, maar ik kreeg hierover opnieuw snel en correcte bericht en had het bedrag ook snel weer op mijn rekening staan.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering voor de feestdagen besteld en netjes verpakt !
VerbeterpuntenOp het moment geen !
Pluspunten
Goed product!
Pluspunten
Super goede klanteservice medewerkers
VerbeterpuntenPrima...houden zo
Pluspunten
Snelle levering en product komt overeen met dat wat op de site staat vermeld.
Pluspunten
Je kunt er pantoffels bestellen
VerbeterpuntenJ
Pluspunten
Mooi assortiment. Goed overzicht, de website werkt goed. Levering volgende dag (wie doet dat nog!). Sloffen zijn echt heel lekker.
Pluspunten
Verzending en bestelde pantoffels zijn naar wens
Verbeterpunten——/
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenIk heb bij jullie de pantoffels besteld omdat ie reclame maken dat het dan de volgende dag geleverd word. Nu kwamen deze pantoffels 3 dagen later. Helaas kon ik deze dus niet meer gebruiken als verjaardagskado
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Goede beschrijving van de producten snelle levering
Pluspunten
Heldere website en bestelprocedure. Duidelijke communicatie over het bestelde. Snelle levering. Het product heeft een goede kwaliteit/prijsverhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles prima pantoffels snel in huis
Pluspunten
goede service en betrouwbaar
Pluspunten
Snelle +keurige toezending
Verbeterpuntenmeer prijsconcurrerend
Beste N.J., Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling en review. Voor alle artikelen houden wij ons aan de prijzen die worden geadviseerd door de fabrikanten van de pantoffels. Hierdoor weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor een pantoffel. Daarnaast hebben we af en toe nog acties en uiteraard de sale, waarmee u extra voordeel kunt behalen. U kunt hiervan op de hoogte worden gehouden door uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Alvast veel draagplezier van de pantoffels en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Adrienne | Pantoffelshoppen.nl
Pluspunten
Uitstekende service en levering
Pluspunten
Snelle bevestiging en afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Sympathieke benadering... (ik kreeg een felicitatiekaartje in m'n bestelling omdat m'n vader jarig was) Snelle levering
VerbeterpuntenRetourzending kostte me 6,95 (wilde graag een grotere maat). Hier baalde ik van, want zo werd m'n kadootje nog duurder dan gepland :-(
Pluspunten
Snelle correcte levering ondanks de drukke Decembermaand.