Blijft alleen een probleem. De fotoboeken met zachte hebben zelden korting. Hoewel de kwaliteit van jullie fotoboeken uitstekend is,wordt een boek van 200 paginas wel een beetje duur. Vriendelijke groet Erik blom
goede heldere site, makkelijk uitvoerbaar.
Heel leuke vlaggetjeslijn besteld. Alleen geen ringetjes erbij ontvangen om er daarna een leuk fotoboekje van te maken.
TOP SERVIS
Ik heb tot nu toe 26 fotoboeken gemaakt bij MyPhotofun. Het zijn prachtige boeken geworden. Het is niet moeilijk om de boeken zelf te maken, duidelijke uitleg, veel mogelijkheden.
Prima kleine fotoboekje voor een kleine prijs. Handzaam formaat (8×12) in de handtas om mee te nemen en mee te pronken!
Prima product en goede kwaliteit
Tijdens kantooruren heel veel ondersteuning als dat nodig is. Jammer dat ze in de weekenden weinig of geen service bieden. Voor de rest ben ik heel tevreden.
Veel mogelijkheden en leuke keuzes. Wat ik wel mis is de variatie in 'stickers'. De foto op de vlaggetjes zijn mooi en duidelijk. Het programma is erg gemakkelijk om mee te werken. Ook de mogelijkheden van toevoegen/ verwijderen of de positie van het desbeteffende vlaggetje te verwisselen is erg gebruiksvriendelijk.
Rtvcbh
Binnen een week het boek van mooie kwaliteit in huis, al jaren een zeer tevreden klant. Bij strubbelingen even bellen en er wordt een oplossing gezocht en gevonden.
Ben al jaren klant en zeer tevreden. Prima kwaliteit, uitstekende service. Makkelijke en mooie bewerking van de foto's. Snelle levering.
Goede prijs, mooie aanbiedingen en goed bereikbaar voor hulp. Kwaliteit van de boeken is top
Weer heel mooi fotoboek van PhotoFun. Ze hebben een erg behulpzaam team bij vragen.
Ik kan over de kwaliteit van het boek niet oordelen. Hij is nog steeds niet binnen. Ik had gehoopt afgelopen zaterdag, dat zou met 5 werkdagen zijn. Maar helaas. Ook vandaag nog niet.
Foto op kaft was wat schuin afgedrukt. Witte rand onderaan, die wat scheef loopt. Niet alle zomerfoto's zijn helder van kleur. Meestal wat grauw.
Ben al jaren klant van Photofun. De albums zien er altijd heel mooi uit. Makkelijk te maken. En na versturen binnen 1 week in huis.
ik heb inmiddels zo,n 25 fotoboeken van jullie in de kast staan en ik vind dat het de laatste jaren kwalitatief beter gaat ,dus ben prima tevreden.
mijn fotoalbum van 200 pagina's koste slechts 68 euro (aanbieding). Een faire prijs voor een geslaagd product
Altijd een mooi boek! Kost even wat werk om ieder jaar weer een boek te maken, maar we hebben er altijd plezier van. De service is goed.
ik ben al jaren zeer tevreden over de fotoboeken !
soepele inzending, al na twee dagen ontvangst van mijn losbladige bestelling. Suggestie: uitbreiding van de "maskers" in het programma zou prettig zijn.
Dit is echt een top bedrijf, denken mee, leuke aanbiedingen, snelle service en prachtige fotoboeken.
Zie boven, wij zijn ook dit keer weer zeer tevreden. Dank jullie wel. Ook dank voor de goede afstemming bij vragen. Deze keer bijvoorbeeld over het al dan niet ondersteunen van HEIC formaat. Goede groet!
Met een mooie aanbieding van MyPhotoFun maakte ik een prachtig album van onze cruise naar IJsland en Groenland. Kwaliteit album is uitstekend. Echter één minpuntje. Regelmatig gaf het programma aan dat tekst buiten de bladzijde zou vallen. Dit klopte in sommige gevallen, hier paste ik de tekst aan, maar meestal niet. Helaas kon ik hierdoor het album niet gelijk bestellen en moest op diverse plaatsen teksten aanpassen, wat jammer genoeg ten koste ging van de lay-out. Vandaar geen 5 maar 4 sterren. Maar de kwaliteit en ook de snelle levering krijgen van mij zeker 5 sterren!