De fotoboeken zijn altijd prachtige en mooi van kwaliteit
Kwaliteit fotoboek is mooi. Stevige kaft. Ik mis het zelf invullen van het aantal foto’s en fotokaders. Prijs is hoog
Ivm een vakantie gevraagd of ik het voor bepaalde datum in huis kon hebben . Myphotofun had 10 dagen de tijd. Mijn verzoek keurig behandeld ik had het nu binnen 5 dagen ruimschoots op tijd. Dit heb ik ook laten weten
Heb het 3e fotoboekje gemaakt. Handzaam formaat met spiraal. Ben er blij mee. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Had niet gedacht dat dit formaat/uitvoering nog gemaakt kon worden. Mijn vorige 2 fotoboekjes zijn n.l al van enige jaren geleden.
Bij vragen tijdens maakproces of bestelling fantastisch telefonisch geholpen. Zorgvuldige levering, goede kwaliteit.
Mooie kwaliteit
Ik woon op Curacao dus dat betekent dat de albumverpakking toch 10.000km moet verduren voordat ik het in mijn handen hebt. 9 van de 10 keer gaat het goed. Tevreden met de respons van de klanten service. Opmerking: wij die albums met echt fotopapier bestellen krijgen amper korting.
Groet een tevreden klant
Fotoboek makkelijk te maken
Handig programma met mooi resultaat. Wel jammer dat een paar vlaggetjes slecht waren afgeknipt waardoor tekst moeilijker leesbaar wordt.
Ik ben zeer tevreden over het ontwerp van mijn kalender.Niettegenstaande er bij iedere foto dat ik koos uit mijn fotobibliotheek stond dat het zwakke kwaliteit was vond ik mijn kalender toch klaar en duidelijk. Graag zou ik in de toekomst graag een fotokalender (12 of meer grote foto’s)laten maken,zonder kalender.Dan gaan mijn foto’s nog duidelijker zijn (langs onder).
Moet nog wennen en zieken in dit, voor mij, nieuwe systeem
Beaucoup de livre fait avec votre site, au fil des années. Jamais déçue ! C'est facile, bien fait et rapide. Top !
Ik heb al tientallen fotoboeken gemaakt van My PhotoFun. Niet moeilijk en het resultaat is prachtig! En als hij eenmaal besteld is krijg je hem snel toegestuurd.
We blijven steeds terug kijken in de mooie albums van de geweldige vakantie.
Prima boek
Makkelijk te maken en supersnelle levering
Op de website stond een schoolagenda. De website is blijkbaar niet up to date want de agenda was niet meer beschikbaar. Ik werd bij navraag via de mail verwezen naar een agenda die wel beschikbaar was. Die agenda heb ik nu besteld maar die was duurder en kleiner qua formaat (minder ruimte om dingen te noteren) en minder pagina’s en minder ruimte voor foto’s. Dus voor mijn gevoel ben ik meer gaan betalen voor een minder product. Dus niet echt een positief gevoel.
Zie bovenstaande + leuke kortingsacties, divers materiaal.
Wij maken al jaren onze herinneringen in een myphotofun album. Prachtig album, mooie kwaliteit, enige puntje is, maar dat is met andere ook, de software is niet zo gebruiksvriendelijk
Mooie kwaliteit boeken, goede service.
Ok
Al jarenlang heel tevreden met de luxere foto albums van MyPhotoFun. Recent overgegaan op de grote vierkante hardcover fotoalbums met foto op de cover. Het bewerkingsprogramma werkt heel prettig, duidelijk en veel ruimte voor eigen indeling van de albums. De druk en kwaliteit is ook prima. Daar waar een album met mindere kwaliteit wordt geleverd, wordt dit door het service team goed en serieus opgepakt en volgt een correct nabestelling. MyPhotoFun Team, ga zo door, er blijft altijd ruimte voor verbetering, maar ben heel tevreden met jullie albums!
Makkelijk te maken boeken op mooi papier. Snel geleverd