Het onlineprogramma werkt goed en vlot. Mooie mogelijkheden om een prachtig album samen te stellen. Echt een perfect programma! Bestelwijze snel, efficiënt en duidelijk. Klein minpuntje is het zoeken tussen grote hoeveelheden geladen foto's tijdens het samenstellen van het album; het zou mooi zijn als de fotovoorraad gefragmenteerd zou kunnen worden.
Snelle verwerking
Zoals ik eerder zei was het wennen. Uiteindelijk wel alles kunnen vinden in de softwear
ze maken wat ze beleven
SUPER GEDAAN
Goed afgewerkt, precies zo ik het had gemaakt. Zeer tevreden.
Zie boven
Snel en makkelijk een heel mooi herinneringsalbum gemaakt. Mooie kwaliteit.
Woensdag mail gekregen met bericht is verzonden maar nog niets thuis ontvangen.
Het maken van het boek gaat makkelijk. Er is veel keus in producten, en op de website kan je veel leuke tips vinden. Ik neem tegenwoordig mijn laptop mee op vakantie, zo is het boek al bijna af als we weer thuiskomen.
Van de vier boeken die ik dit jaar besteld heb, is het, tot nu toe, één keer voorgekomen dat de binding niet goed was. Een nieuw boek ontvangen, Top. Er kan altijd iets mis gaan.
Muy conforme con el brillo de las fotografías (brillo especial)
Goede kwaliteit en snelle en vriendelijke klantenservice.
Het voor mij nieuwe sjabloon van de spiraalagenda is geen verbetering. De foto’s per week blijken aan de zijde van de spiraal geplaatst, waardoor foto’s deels door de spiraal gaan. Onduidelijk hoe pagina’s ten opzichte van elkaar staan in de software. Tekstblokken ook minder gebruiksvriendelijk dan eerder. Fijn dat de software nu voor Apple beschikbaar is, maar resultaat viel dus tegen. Contact met Klantenservice in eerste instantie niet meedenkend en star. Een tweede mail was wel vriendelijk. Ik snap dat op korte termijn niets aan layout gedaan kan worden, fijn te lezen dat dit in volgende versie meegenomen wordt. Hopelijk volgend jaar foto’s weer volledig zichtbaar.
Geweldig, goed verzorgd en snel bezorgd.
Prima Jammer dat er geen spellingcontrole is inbegrepen
ben zeer tevreden.
wel laatst wat verwarrend met speciale actie, ik had (domme fout van me zelf) voor het boek XL gekozen, alleen met platliggend, en deze deed niet mee aan de kortingsactie, vond dit wel verwarrend, misschien toch beter om klant hier even extra op te attenderen. Daarnaast al jaren tevreden over de kwaliteit, hou dat vast zou ik zeggen!
Druktechnisch perfect, mooi en goed bruikbaar met de ringband. In vergelijking met de vorige (jarenlang toegepaste) versie echter met een aantal min-punten: 1) De kleine foto's op de week-pagina's zitten tegen de spiraal aan die er doorheen gaat, 2) de pagina-indeling van de week is onoverzichtelijk omdat ma-di-wo-do-vr niet onder elkaar staan, 3) De gebruikte lettergrootte, het type en de kleur zijn niet vast te leggen voor de hele agenda, zodat ik ze telkens opnieuw moest instellen (bijv. voor de ingeschreven familie-verjaardagen, die bij de vorige versie altijd bewaard bleven voor de volgende uitgave), 4) De voor- en achterkant staan niet als zodanig aangegeven, bij navraag bleek dat het de nrs 1 en 80 zijn, en dus de even pagina's links en de oneven rechts, wat ook niet direct duidelijk was, 5) bij het maken van de agenda kunnen niet de beide pagina's links+rechts samen getoond worden om in te vullen en te bewerken. .
Betrouwbaar en kwalitatief goed.
ik bestelde 4 kleine spiraalbinding boekjes, werd snel geleverd, kwaliteit is prima. alleen erg jammer dat de spiraal gebruikt werd waar je een boek van wel 30 of 40 pagina's mee kunt maken. mijn boekje had slechts 13 pagina's, 15 met de kaften mee. en dan is de gebruikte spiraal heel erg grof. ik weet dat er ook kleinere spiralen zijn, gebruik die bij dunne boekjes, zou veel beter, netter, zijn.
dankzij de kortingen die regelmatig voorbij komen hebben wij al een leuke collectie vakantieboeken bij elkaar gescharreld
De fotoalbums zouden 21 of 22 dec. door de bus komen. Ik heb de track en trace gevolgd, toen bleek dat het de 23e zou komen. Dat geeft niks, maar de t en t geeft aan dat het door de brievenbus is gekomen, maar dat is het helaas niet. Dus kan ik geen beoordeling geven. Maar ik weet ook niet hoe het nu verder moet!!
Mijn fotoboek zag er weer erg mooi uit. Fijn om zo terug te kijken op alles wat er in een jaar gebeurd is. Vlotte levering en een goede prijs. Het programma werkt ook goed en het is enorm leuk om een album te maken. Ik geniet al jaren van een jaarboek. Complimenten voor de goede verzorging.