Onze verwachting komt altijd uit.

Uitstekend programma met heel veel mogelijkheden.

Gemakkelijk om een album te maken. Ook heel vriendelijk telefonisch tewoord gestaan. Aleen spijtig dat 1 bestelling in 2 dagen wordt geleverd zonder communicatie. Dat was even paniek dat de bestelling niet klopte.

Het album is net als de weergave op het computerscherm. Duidelijk en mooi van kleur.

mooi boek geworden

De kwaliteit van mijn eigen foto's waren niet geweldig. Scans van foto's met niet al te veel pixels. Toch een heel mooi boek geworden.

Excellent quality and good service

I have a big collection of spiral albums and I'm very happy with them. I have also given spiral albums to friends and people of my family, and they liked very much Albums are easy to do , and you can personalised them . They don't break although you see them very often because the spiral is very strong. I'm in love with them!!!

zoals gewoonlijk.... kwaliteit en gebruiksvriendelijk programma

Het foto album is steeds van hoge kwaliteit. Het gebruik van het programma, betaalmogelijkheden en administratieve opvolging verlopen vlot en gemakkelijk. Zeker aan te bevelen.

al jaren mijn jaarboek

Al sinds 2007 maak ik elk jaar een jaarboek van de mooiste foto's en in 2007 deed ik dat met het vierkante navulbare boek van MyPhotFun dus om het mooi in de kast te houden, ben ik daar gebleven. De harde kaft heeft een venster wat de foto erachter toont, dus elk boek is toch een beetje anders. De fotokwaliteit van andere fotoboekbedrijven is beter geworden over de jaren en dat merk ik bij MyPhotoFun jammer genoeg niet. Ook blijven de indelingen van de pagina's gelijk terwijl ik wel wat variatie zou willen zien. Dat de software nu ook op een Mac kan, is erg fijn, dat was jaren worstelen met een geleende laptop enzo. Hopelijk blijft het boek nog jaren, zodat ik door kan gaan met jaarboeken maken.

Mooie afdruk, zorgvuldig en snel geleverd.

Al jarenlang krijg ik iedere opdracht mooi en zorgvuldig afgeleverd.

Altijd blij met het product

Kwaliteit en afwerking prima.

Mooie albums

Vrijwel direct na mijn USA trip redelijk wat avonden in de weer om de foto's te verwerken. Software op PC zit goed in elkaar en voelt vertrouwd aan. Gekozen voor de ringband met dik/glimmend papier vanwege kwaliteit, die erg goed is. Goedkoop? Nee, niet echt. Maar nu wel mooie herinnering op tafel en dat telt.

Mooi resultaat, vlotte afwikkeling

Prima service. Vragen over het gebruik worden direct beantwoord. Altijd vriendelijk. Prijs iets aan de hoge kant maar……. weegt op tegen de kwaliteit.

Al heel veel mooie albums en agenda's gemaakt

Album is altijd van goede kwaliteit, wordt snel geleverd en het ontwerpprogramma is overzichtelijk. Alleen mis ik een paar mogelijkheden in het programma.

Prima foto boek

Mooi net foto boek

Som altid helt i top

I mange år har jeg lavet billedbøger af vores egne rejser og bøger til vores børnebørns samvær med os i forskellige sammenhænge. Kan kun rose konceptet, der virker perfekt.

• Vil du anbefale os? Ja

SUPER

Ik ben al jaren klant bij Myphotofun. De software wordt steeds beter en ze doen ook echt iets met de feedback. Vaak zijn er mooie aanbiedingen en ik vind de kwaliteit ook top. Ik bestel zelf altijd de ringband fotoalbums. Deze kan je makkelijk even weg leggen waar je gebleven was.

Gewoon goed

Het fotoboek maken is gemakkelijk en leuk , wanneer het boek thuis komt is het goed verpakt en ziet het er mooi en verzorgd uit.

al lange tijd goede kwaliteit en service

al van af begin klant . Jammer dat de agenda's en niet meer zijn Missen die. Ook de kleinere.

Na 40 foto boeken nog steeds voor prima.

Ik heb geen ervaring met andere foto boeken, en dat zal ook zo blijven. Voor mij is fotoboek, "My photofun", nog prima, om te maken, en is het eind resultaat geheel naar mijn zin.

Bedankt voor de perfecte en snelle afwerking

Hartelijk dank voor de perfecte en snelle afwerking van mijn bureau kalenders.

Prima en erg mooi verzorgd

Ik ben al erg lang klant bij jullie voor het verzorgen van fotoboeken en ben er blij mee. De verzorging is erg mooi en goed en kan het ieder aanbevelen.

Programma om het boek te maken is de eerste keer een beetje zoeken en ontdekken maar als je het doorhebt is het een makkelijk en duidelijk programma. Snelle levering Mooi boek met een goede weergave van de foto’s

Top product

Al vele jaren ervaring met dit product. Leuk om te maken, niet ingewikkeld en het ziet er fantastisch uit

Al jaren klant naar zeer tevredenheid!

Acties van maak hem dik zijn geweldig,en nog aardig betaalbaar!

Goede kwaliteit

Maak al vele jaren elk jaar 3 of 4 kalenders. Ze zien er altijd zo uit als ik het gedacht had.