Ik heb al heel veel fotoboeken bij MyPhotoFun gemaakt, bijna vanaf het begin van jullie bedrijf. Ook een keer uitgenodigd om te zien hoe het gemaakt werd. Voortreffelijke kwaliteit tot volle tevredenheid en makkelijk programma om mee te werken!
Al jaren maak ik mijn fotoboeken bij Myphotofun. Eén van de weinige producten waarbij ik zoveel vrijheid heb om mijn fotoboeken te maken. Eigen achtergronden, eigen opmaak, goede kwaliteit afdrukken en boeken. Zelfs huwelijksreportages bij hun laten afdrukken. Snelle levertijd.
Fijn gewerkt met de software en een prachtig resultaat ontvangen.
Wat ik al hierboven heb gezegd herhaal ik nog eens. In een woord prima.
Kreeg niet wat ik besteld had dus gebeld Volgens telefoniste had ik het niet goed gelezen. Dus site onduidelijk. En geen service. Werd afgescheept. Jammer bestel nooit meer wat.
Keurig verpakt, mooi geprint en snel verzonden!
Prima en snel
Met een vraag die ik telefonisch stelde werd ik vakkundig te woord gestaan. De bestelde boekwerken heb ik binnen een week in huis en zien er goed uit. De prijs die ervoor betaald wordt is zeker goed te noemen. Jammer dat scrapbook zo weinig te bieden heeft. Kan dat uitgebreid worden met meer leuke plaatjes in ruil voor bv de horoscoop, sinterklaasplaatje. letters en cijfers? Maar verder ben ik dik tevreden.
Ik ben al jaren klant bij MyPhotoFun en maak hier al mijn vakantie- en jaarboeken. Met hun programma kan je er zelf hele mooie, leuke boeken van maken. Kwaliteit is top en nog nooit problemen gehad met levering.
Het is mooi van kwaliteit. Een puntje: eerste blz. Zit een beetje scheef.
Het was zo als ik verwacht had
Snelle levering en kwalitatieve goede foto's
maak al 12jaar foto boeken problemen worden snel opgelost prima service
Ik bestel al 15 jaar albums bij U en heb nog nooit een slechte ervaring hiermee gehad.
het is een super leuke verjaardag slinger geworden!
Bestel al heel lang fotoboeken bij Photofun. De kwaliteit van het product is prima; afdrukkwaliteit, kleur, afwerking. De software werkt prima. Heel soms gaat er iets tav eindproduct niet helemaal goed, maar de klantenservice reageert snel, adequaat en klantgericht. Slechts 1 puntje van aandacht; de foto's van met name landschappen worden veel donkerder afgedrukt dan je bewerking was. Dat valt natuurlijk nooit helemaal te voorkomen, maar hier is het verschil toch te groot. Je eigen bewerking hierop wat aanpassen heeft weinig zin. Doortekende schaduwpartijen worden zwarte slagschaduwen en groen van bomen, het blauw van water wordt veel te donker, waardoor detaillering wegvalt. Heldere kleuren en lichteffecten worden minder sprekend. Photofun kan hier op verzoek een aanpassing in doen, maar dat biedt ook weinig verbetering. Toch blijft het verder een goed en betrouwbaar bedrijf met klantgerichte aanpak en zeker wel een goed product. Ik blijf klant.
Al jaren fotoalbums gemaakt met MyPhotofun en nooit ontgoocheld geweest.
Jeg har brugt MyPhotoFun i mere end 20 år, så jeg må være tilfreds, når jeg vender tilbage. Jeg ville dog ønske, at siden kan komme på engelsk.
Super snelle levering ondanks vakantietijd!
oke
Ik heb een foto slinger besteld, op mijn telefoon gemaakt. Duidelijke site en mooi eind resultaat. Kwalitatief mooie foto’s ook al gaf de site aan dat sommige niet helder zouden zijn.
Kleuren zijn erg blauw of geel, het eindresultaat valt mij bij veel foto's tegen
Een makkelijk te begrijpen programma en een mooie kwaliteit als eindresultaat. Ik ben al jaren fan van MyPhotFun !
Programma werkt doorgaans goed, soms ( en ik weet niet waarom) sluit het zich ( en opnieuw alles openen en wat niet werd opgeslagen is verdwenen)… vervelend!