Goede service bij team support, snel antwoorden bij vragen, zéér correct, Vlotte levering foto boek.
Kwalitatief hoogwaardig, goed afgedrukt en gebonden. Doorslaggevend voor mij is het formaat van 24x34 waar anderen blijven steken op A4. Al jaren klant en over het algemeen zeer tevreden.
De ervaring met Myfhotofun is gewoon goed. Maak geregeld met mijn kleinzoon van 5 jaar kadootjes van uit jullie aanbod. Deze keer 3 posters formaat 30x45cm groot. De postbezorging van GLS heeft niet de moeite genomen om even aan te bellen, maar de enveloppe zo door de brievenbus geperst. Het resultaat van jullie goede werk is hierbij totaal verziekt doordat aan de boven en onderzijde van de poster een grote vouw zit over de gehele lengte. Misschien een TIP om op de enveloppe een grote sticker te plakken met "NIET VOUWEN". We vragen niet om een nieuwe set posters omdat de verrassing er dan niet meer is, maar wel om aan GLS door te geven dat ze hier toch wel meer aandacht aan mogen geven.
Wat vervelend te horen dat uw posters niet goed zijn geleverd. Wij hebben u een persoonlijk bericht gestuurd om dit probleem op te lossen. Uiteraard maken wij ook melding bij GLS dat dit niet voor mag komen. met vriendelijke groet, team MyPhotoFun
Vriendelijk alles geregeld en goede boeken. Mag wel wat meer achtergronden e.d.
Vriendelijk alles geregeld en goede boeken. Mag wel wat meer achtergronden e.d.
Ik had een bijzonder foto album op korte termijn nodig. Myphotofun maakte dat mogelijk. Ruim op tijd kwam het album bij mij thuis. Effect was groot😃
Een probleemloze manier om een fotoboek te maken
Prima service, niet duur, prachtig product, en nog snel geleverd ook!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Snelle levering, mooie kwaliteit, goed bereikbaar voor advies, zeer tevreden
Dit is het derde boekje dat ik mbv MyPhotoFun hebb gemaakt. Tot grote tevredenheid.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn te horen dat u tevreden bent met onze producten. Team MyPhotoFun
Bij het maken van de fotoslinger waren een aantal van de gebruikte foto’s van een mindere kwaliteit. Nu ik de slinger heb ontvangen is hier niets van terug te zien. Allemaal prachtige foto’s. Het A-5 formaat met de punt is ook precies zoals verwacht.
het juiste formaat en kwaliteit kiezen moet vooraf zorgvuldig worden gedaan. anders wordt het een teleurstelling. er zijn te weinig combinaties waar tekst ingevuld kan worden.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het klopt inderdaad dat niet alle formaten met elkaar uitwisselbaar zijn. Dit heeft te maken met de formaten van de boeken. U kunt in de boeken altijd ook nog tekstvakken toevoegen als u deze mist bij een pagina indeling. Deze keuze staat boven in de menubalk. Dit geldt ook voor fotovakken. Zodat u uit kunt gaan van de standaard indeling maar deze helemaal aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Met vriendelijke groet, Team MyPhotoFun
leuk aandenken van gezellige dag
Prima en snelle productie en verzending
Dank u voor de mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Tot nu toe gaat alles prma, ik had wat opstartproblemen maar nu werk ik er vrij gemakkelijk mee.
Zeer goed.
Wat een mooie beoordeling! Bedankt! Team MyPhotoFun
Eenvoudig te maken, eenvoudig te bestellen, topkwaliteit, snel geleverd. Leuk om iemand cadeau te geven.
Wat een mooie beoordeling. Fijn te horen dat u zo enthousiast bent over ons product! Team MyPhotoFun
Nu ik gewend ben fijne software maar het was wel even uitzoeken. Alles is niet helemaal duideliik. Mooi album geworden en door de actievoucher ook voor een schappelijke prijs.
Dank u voor de mooie beoordeling. Fijn dat het is gelukt om een mooi boek te maken. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u ook altijd graag verder via onze helpdesk of via de handleiding die beschikbaar is op de website. Team MyPhotoFun
Papier is mooi. Snelle service en prima telefonische hulp gehad. Ga hier zeker weer gebruik van maken!
Snel klaar, leuk boekje geworden
Na het bestellen van de fotoboeken erg tevreden over de snelle productie en levering. De hoesjes die ik erbij bestelde bleken gratis te zijn. Dat was bij het afrekenen een leuke verrassing.
Wel mag de afwerking iets fijner!
Dit keer een recensie van mij omdat ik superblij ben dat ik MyPhotoFun heb ontdekt en dat gun ik anderen ook. Eerst heb ik een verjaardag kalender gemaakt met mogelijkheden die ik op andere sites niet kon vinden. Ook het magazine dat ik heb gemaakt ( als de weekbladen met gewoon papier) ben ik nergens anders tegen gekomen. Goedkoop en supersnel.
Wat een leuke beoordeling! Dank u wel. Fijn dat u zo tevreden bent over onze producten. Team MyPhotoFun
sommige pagina's hebben een felblauwe lucht en de tekst is in purper en daardoor in boek bijna niet te lezen , op pc redelijk , dus ook mijn schuld een beetje
Tot op heden altijd prima geholpen bij vragen. Goed bereikbaar, en goed oplossingsgericht. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Maak hier nu al bijna 10 jaar jaarlijks fotoboeken en kalenders.