Pluspunten
MOOIE FOTOBOEKEN VOOR EEN LEUKE PRIJS GRAAG ZO HOUDEN MET DIE LEUKE ACTIES!
VerbeterpuntenZOU NOG WEL GRAAG EENS LINKER EN RECHTER PAGINA WISSELEN. DAT KAN NU NOG NIET AUTOMATISCH HELAAS
Dank u voor de mooie beoordeling! Het is helaas niet mogelijk om per pagina te verplaatsen. De twee tegenover elkaar liggende pagina's horen altijd bij elkaar. U kunt wel de foto's verwisselen van de ene naar de andere pagina. U doet dit door uw linkermuisknop ingedrukt op de foto te houden. De foto krijgt dan een + en u kunt verslepen naar een ander fotovak. Kijk hiervoor ook in de uitgebreide handleiding op onze website. Veel succes met het maken van uw fotoboeken. Groet Team MyPhotoFun
Super dank u voor de mooie beoordeling! Team MyPhotoFun.
Pluspunten
Goede service!
Mooi Dank u. Team MyPhotoFun
Pluspunten
VerbeterpuntenWat meer plaatjes en achtergronden waar je uit kunt kiezen.. is al enkele jaren hetzelfde
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn bezig om deze opties uit te breiden. Team MyPhotoFun
Kleuren zijn voor verbetering vatbaar, zijn naar mijn mening iets te flets.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Ben al jaren een tevreden klant. Service perfect.
VerbeterpuntenSoftwareverbeteringen: 1. ik zou graag achteraf de randen in één klap aan de foto's toevoegen. 2. Teksten toevoegen kan gemakkelijker als de tekst zoals vroeger' naar voren' gehaald kan worden.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt de randen om de foto's per 2 tegenover elkaar liggende pagina's toevoegen door de SHIFT knop ingedrukt te houden en dan in de foto's te klikken. De foto's krijgen dan blauwe bolletjes en nu kunt u de rand om de foto's plaatsen. Het plaatsen van de teksten is inderdaad veranderd, dit kan niet anders. U kunt met het vergrootglas wel de pagina vergroten en deze dan bekijken. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Vriendelijk personeel en top service en levering en product superkwaliteit .
VerbeterpuntenProgramma is in Engels en niet om te zetten naar Nederlands en dat valt tegen bij het maken.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. De software is in alle talen beschikbaar, deze volgt de instellingen van uw computer. Als uw operating system op engels staat dan is de software ook in het engels. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Mooie fotoalbums, goede prijs kwaliteit verhouding en met name goed personeel. Bij vragen krijg je snel antwoord! Keurig verzonden in bubbeltjes folie en karton.
VerbeterpuntenDiversiteit in achtergronden is beperkt
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt ook uw eigen achtergronden toevoegen aan uw boeken. Dit kunt u doen door eerst het achtergrondtabje te selecteren en dan de achtergrond toe te voegen aan de bestanden. Zie voor uitgebreide uitleg de handleiding op onze website. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Had tevoren een voucher voor een vaste prijs gekocht voor L 200 bladzijden. Eraan toegevoegd: glans. Resultaat: schitterend. Scherp, goed van kleur, netjes afgewerkt. Meerprijs voor 'glas' absoluut de moeite waard. Maak al jaren albums via dit bedrijf.
Verbeterpuntennvt
Dank u voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat uw boek zo mooi is geworden. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goed benaderbaar en eenvoudig programma om de meest fraaie fotoboeken te kunnen ontwerpen. Daarbij ook goede acties die mij steeds over de streep trekken om de fotoboeken bij myphotofun samen te stellen.
VerbeterpuntenEr is wat onduidelijkheid over versturen. De ene keer door de Post gewoon in de brievenbus en andere keer via GLS terwijl het 2 dezelfde boeken betrof
Dank u voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Tot nu toe altijd snelle en goede levering
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Dank u voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun.
Heel fijn om te horen dank u! Team MyPhotoFun.
prima product
Pluspunten
Heel goede kwaliteit Top service/dienst na verkoop Ik ben al jaren klant en dit bedrijf geeft me alle vertrouwen
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Superblij met het tijdschrift. Goede prijs en mooie kwaliteit voor die prijs. Levering is ook heel snel!
VerbeterpuntenZou fijn zijn om ook op mobiel te kunnen werken.
Wat een mooie beoordeling dank u. Voor de eenvoudige producten is het inderdaad mogelijk om op mobiel te bestellen. Als er bewerkt moet gaan worden zoals in een tijdschrift dan is onze ervaring dat een telefoon net te klein is. Vandaar dat dat niet mogelijk is. Veel plezier van uw tijdschrift! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Een bedrijf waar je echt waar voor je geld krijgt.
VerbeterpuntenIk blijf er op hameren dat de bijgevoegde plaatjes in scrapbook verbeterd kunnen worden. Meer onderwerpen, wat betreft natuur en vakantie bezigheden. Waarom zoveel plaatjes over bv Sinterklaas, letters, nummers of horoscoop?
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn inderdaad bezig om meer scrapboekplaatjes toe te voegen. Wij zullen dit zo snel mogelijk proberen te realiseren. Team MyPhotoFun
verbeterpunten voor wat betreft het fotoboek, zou fijn zijn als er wat meer variatie zat aan sjablonen voor de foto`s in het programma.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hebben een aantal standaard sjablonen per boek gemaakt. U kunt ook heel makkelijk zelf lay-out maken door de foto's gewoon rechtstreeks op de pagina te plaatsen. U kunt deze dan weer opslaan en vaker gebruiken als u dit wilt. Veel succes. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Makkelijk te gebruiken programma!!
VerbeterpuntenNog wat meer verticale formats bij alle aantallen foto’s per pagina.. gebruik m’n iPhone om foto’s mee te maken en neem net zoveel horizontale als verticale foto’s..
Pluspunten
mooie scherp en stevige kleuren MAAR we wisten niet dat u uw kwaliteit upgrade. DUS wij leveren de foto's contrastrijk aan - de ervaring leerde dat anders veel foto's toch te licht worden. Nu zijn enkele foto's aan de donkere kant. Positief dat u uw kwaliteit verbetert.
VerbeterpuntenWe hoorden te laat dat u uw software om af te drukken verbeterde. Dit hadden we graag eerder gehoord. Wij leveren de foto's contrastrijk aan - de ervaring leerde dat anders veel foto's toch te licht worden. Nu zijn enkele foto's aan de donkere kant. We zullen weer opnieuw moeten leren welke balans we nodig hebben voor topkwaliteit. De punten waarop uw verbeterd heeft zijn prima.
Bedankt voor uw mooie opdracht. Wij hebben via de mail contact met u opgenomen. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Snel en betrouwbaar