Zeer tevreden.
Wij moesten eerst goed lezen hoe alles werkt maar het ging verder makkelijk.
Omdat de veiligheids instellingen van de KPN modems zijn verhoogd kon ik het bestand niet verstuurd krijgen en moest uiteindelijk behoorlijk wat handelingen verrichten om het toch voor elkaar te krijgen. Hopelijk kan dat probleem snel binnen My Photofun opgelost worden.
In 2004 kocht ik mijn eerste digitale camera en heb ik mijn eerste fotoboek bij jullie besteld en ontvangen Ik was er blij mee, maar de scherpte en de kleuren vielen wat tegen. Toch ben ik al die jaren erna de albums bij MyPhotoFun blijven bestellen. En steeds werd de kwaliteit van het afdrukken beter en nu zelfs prima. Ook over de service bij eventuele problemen met het oversturen van de foto's ben ik zeer tevreden. Ik hoop nog jaren van jullie bedrijf gebruik te mogen maken.
Makkelijke methode van foto,s plaatsen
Gemakkelijk programma om het fotoboek aan te maken. Prima kwaliteit van printen en netjes verstuurd.
Plezierig om eigen ontwerpen te maken. Kalender is uitgevoerd zoals we wilden hebben, kleuren helder.n
Super. Gemakkelijk te maken. Ook als je in de leeftijd zit waar je niet met de computer bent opgegroeid. Ben er blij mee.
....
Al jaren diverse fotoboeken gemaakt Goede kwaliteit waar ook veel mogelijk is Alleen jammer dat de clipart niet meer van deze tijd zijn Al jaren hetzelfde met weinig nieuw
X
Ik maak al jaren een boekje met onvergetelijke vakantiefoto's met behulp van My Photo Fun. Geen moeilijke software en dus makkelijk te maken. Goede service en hulp als het bij het downloaden niet lukt. KPN had een blokkade voor het downloaden met FTP. Maar daar heeft het team van My Photo Fun een oplossing voor. Alleen jammer dat er in de software bij de tekst blokken geen spellingscontrole is ingebouwd.
Het maken van een fotoboek van MyPhotoFun is zeer gebruiksvriendelijk en in de jaren steeds beter geworden.
Prima applicatie, mooie fotoboeken, ben al jaren een tevreden klant.
Bijna jaarlijks bestel ik een fotoboek met oudejaarssuperkorting. Altijd mooie boeken. Handige software en mooie kleuren
Wij hebben al vanaf het begin van MPF fotoboeken besteld en altijd tot volle tevredenheid, prima kwaliteit en nog steeds mooie foto’s. Zelfs al een keer uitgenodigd om te zien hoe alles gemaakt wordt.
Gemakkelijke upload, prima afwerking.
Sinds een jaar of 20 maak ik ieder jaar drie fotoboeken met een ringband (de maakdik 80 actie!). Nog nooit teleurgesteld, de afwerking en aflevering is van een hoog niveau.
Ik heb mijn kritiekpunten reeds gemaild en hoop dat jullie daar iets mee kunnen. Dat zou dan een 10 opleveren.
Zoals altijd makkelijk, mooie composities die je zelf kunt maken en bedenken.
Elk jaar wacht ik op de aanbieding "Maak hem dik" om een foto jaarboek te maken. Je kunt er op vertrouwen dat de email van MyPhotoFun komt. Als je overzicht met de software hebt gemaakt, gaat alles heel vlot en heb je de bestelling snel in huis.
Ik maak ieder jaar een fotoboek voor mijn kleinzoon met boek 5 bezig, ik heb weinig computer ervaring, maar maak met dit programma de leukste en de mooiste fotoboeken.
Al heel lang maak in gebruik van MyPhotoFun en altijd mooie albums vooral op Glas papier.
Goede duidelijke werkwijze. Vooral de actie "maak 'm dik" is een geweldige actie.
Mooi uitgevoerd boek. Bij de bezorging helaas ietwat beschadigd maar daarna opnieuw geleverd.