Pluspunten
Ik maak al jaren albums bij MyPhotoFun en ben heel erg tevreden. Ik moet nog wel steeds een beetje wennen aan de nieuwste software, maar na telefonisch overleg komt het weer goed.
Pluspunten
Nadat ik contact had opgenomen over het uitblijven van de order werd dit binnen 2 uur opgelost en werd de order verzonden.
VerbeterpuntenPlanning voor inkomende bestellingen.
Pluspunten
Enorm geholpen toen ik problemen had met software. Lang klant al. Blijf hier komen
Pluspunten
Geen klachten. Zie bovenstaande score
Pluspunten
Leuk nieuw product, de 3D XL kerstkaart van MyPhotoFun. In elkaar zetten was met de instructie erbij eenvoudig. Die instructie ontbrak wel, maar kreeg ik binnen enkele minuten na een vraag op Facebook.
Wat vaker een korting verlenen op “fotoboek XL vierkant” zou mij wel helpen.
Pluspunten
Makkelijke website, gebruiksvriendelijk. Snelle levering.
VerbeterpuntenTijdens het maakproces geeft de site niet aan of fotos scherp en bruikbaar zijn. Resultaat veel fotos zijn onscherp omdat ze te groot zijn. Ook vind ik de fotos te geel.
Pluspunten
Prima vormgegeven.
Pluspunten
Mag schijnbaar geen 10 geven :). Maar die krijgen ze toch!
Pluspunten
Supersnel de kalender binnen.
We herlezen onze tekst heel vaak, maar toch sluipen er schrijffoutjes in. Die ontdekken we dan als we ons boek in onze handen nemen en genieten van onze belevenissen. Is er een mogelijkheid dat we er attent op gemaakt worden als we een schrijffout maken? Mvg, Bea
Pluspunten
snel en netjes afgewerkt!
Verbeterpuntenuiteinden van spiraal zijn nogal scherp!
Pluspunten
wordt in luchtbellen plastic met een stevige kartonnen verpakking erom heen bezorgd, zodat beschadiging niet mogelijk is.
Verbeterpuntende software zou de instellingen van de tekstkaders moeten kunnen onthouden, dat scheelt veel tijd.
Pluspunten
goed te woord gestaan na mail verkeer.
VerbeterpuntenJammer dat je op een groot bedrag van bestelling nog zoveel verzending moet betalen. Als je geen tel. contact hebt gehad. Vind dat het als het over z'n groot bedrag gaat dat dit wel meteen mag verrekend worden.
Mbt tot fotoalbum: Designer: ik mis de mogelijkheid om de achtergrond aan te passen aan een kleur in de foto. Dit had de vroegere software "MPF Editor" wel. Eigen kleuren voor achtergronden, randen, schaduwen onthoudt het programma niet. Deze moet ik per sessie telkens opnieuw instellen, of hij overschrijft oude keuzes.
Ander verzendbdrijf, gls bezorgd alleen op werkdagen.
Pluspunten
Ik werk al jaren met Myphotofun en heb alleen positieve ervaringen!
Pluspunten
altijd mogelijk om contact te maken voor vragen
VerbeterpuntenIk had hoesje besteld om fotoboekje in te doen. Was niet geleverd. Heb daarover aparte mail gestuurd
Geachte mijnheer, Uiteraard hebben wij u het hoesje gelijk nagestuurd. u heeft hierover een email ontvangen. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede service en mooi produkt