Pluspunten
Bij vragen worden we telefonisch prima geholpen.
Pluspunten
Heb al meerdere malen een XXL fotoboek gemaakt met korting. Bevalt heel goed. Genoeg tijd om de Voucher in te leveren.
Pluspunten
Vlotte reacties, bij problemen goede afhandeling
VerbeterpuntenEr zijn veel foto mogelijkheden in het programma, maar soms is de menustructuur niet altijd even logisch
Pluspunten
formaten zijn net iets groter dan bij de meeste andere aanbieders en komen gewoon veel beter uit.
Verbeterpuntenbij de ringbanden de ring aanpassen aan het aantal pagina`s. de veel te dikke ring levert nu bij dunnere albums een heel lelijk resultaat op.
het was niet helemaal duidelijk betreffende het drukken van het aantal vlaggetjes.
Pluspunten
- goede service - topkwaliteit - snel geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zoals altijd prima on orde. Ik had alleen zelf foutje gemaakt.
Het programma maggebruiksvriendelijker worden gemaakt.
Pluspunten
Mooi eindresultaat en na 3 werkdagen geleverd
VerbeterpuntenStatus product klopte niet online.
Pluspunten
al jaren een goed product, kwaliteit/prijs
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Bijzonder gebruikersvriendelijke website.
VerbeterpuntenNvt
Helaas bleek ik maar 25 foto's ge-upload te hebben... Nu is de helft leeg... Had ik wel een waarschuwing of melding van kunnen krijgen
Wij hebben inmiddels contact opgenomen en de slingers zijn uiteraard hersteld zodat u op iedere pagina een foto heeft. Team MyPhotoFun
Pluspunten
Ik maak al jaren gebruik van MyPhotoFun om fotoboeken te maken en doe dit nog steeds met veel plezier. Als er een keer iets niet duidelijk is, wordt je goed op weg geholpen. En mocht er iets mis gaan, wordt het netjes opgelost.
VerbeterpuntenIn de software zitten nog steeds een aantal verbeterpunten. Het zou bijvoorbeeld heel fijn zijn als je, zoals met de oude software mogelijk was, je product in een keer alle foto's van een ander randje en/of schaduw kunt voorzien.
eigen foto's als achtergrond ( vervaagd )
Bedankt voor uw beoordeling. U kunt zeker ook eigen achtergronden toevoegen. Via achtergronden en dan aan de rechterkant van de menubalk kiest u voor het radertje toevoegen achtergrond. Team MyPhotoFun
Pluspunten
- professioneel gedrag - dienst na verkoop
VerbeterpuntenFrisheid in kleuren ontbreekt soms wat.
Pluspunten
De vervoerder had het pakket waarschijnlijk laten vallen waardoor er een kleine beschadiging was aan een hoek van het boek. Hoewel wij dat niet nodig vonden, heeft MyPhotoFun toch direct een nieuw boek toegezonden. Klasse! Ook onze vragen zijn snel en correct beantwoord.
Fijn te horen dat u tevreden bent! Team MyPhotoFun
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenVerwerkingssnelheid van het product
Pluspunten
Los fotografías ganan mucho al contratar el brillo.
Pluspunten
Super om online een tijdschrift of fotoboek te maken en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
leuke acties en snelle levering