Uitstekende kwaliteit en uitstekende service

Idem

Prima resultaat!

Fotoboek was gedrukt zoals verwacht. Goede kwaliteit foto's, op normaal papier. Enige minpunt is dat de harde kaft, minder hard lijkt dan vorige boeken. Hij krult een beetje op als het boek op tafel ligt.

heel goed

Goede service en snelle levering.

prima, op de spiraal kaft na van een van de drie albums.

De spiraal kaft zat niet strak genoeg, waardoor de fotobladen eruit vielen. Dat hadden we tot nu toe nog niet meegemaakt bij My Photofun. We hebben het zelf zo goed mogelijk hersteld, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

prachtige kleuren

Al jaren bestel ik mijn fotoboeken , ben dus vaste klant ,vooral de kleuren en het materiaal spreken mij aan. Als het gemaakte boek er aan komt, ben ik super blij !!!!!!!

Ziet er goed uit.

Het boek van 400 pagina's (geen fotopapier) dat ik besteld heb ziet er goed uit. Het duurde een beetje lang voordat ik het in huis had maar ik vermoed dat het komt door de zeer aantrekkelijke aanbieding (€80,00) en het feit dat ik het pas kort voor Nieuwjaar af had en verstuurd heb. Maar het was het wachten waard. Liever iets langer wachten dan een boek waar je niet tevreden over bent!

Mooie persoonlijke boeken

Hoewel het uploaden van de foto's nogal een karwei is bij grote aantallen is het eindresultaat altijden heel mooi. De aanbevelingen tijdens het maken en het "customizen"gaat, als je een beetje ervaring hebt erg gemakkelijk.

Dit is de beste Foto album printer bedrijf

Wat kan ik hierover zeggen, Het beste bedrijf waar ik al vele jaren mijn fotoalbum laat afdrukken, Mensen zijn altijd vriendelijk, geven me goede ondersteuning en de software is makkelijk te gebruiken, Ik geef "MYFOYOFUN" gewoon een 10 punten, één klein puntje, het is een heel heel klein puntje, als je maar een beetje meer tijd zou kunnen besteden aan de "maak me dik" actie. BEDANKT, JE/JOU/JULIE BEDRIJF VOOR DE BESTE SERVICE met vriendelijke groet Shanka

Zoals altijd: onberispelijk.

Zeer tevreden.

Ziet er goed uit.

Wij moesten eerst goed lezen hoe alles werkt maar het ging verder makkelijk.

deze keer moeizaam proces

Omdat de veiligheids instellingen van de KPN modems zijn verhoogd kon ik het bestand niet verstuurd krijgen en moest uiteindelijk behoorlijk wat handelingen verrichten om het toch voor elkaar te krijgen. Hopelijk kan dat probleem snel binnen My Photofun opgelost worden.

In 2004 kocht ik mijn eerste digitale camera en heb ik mijn eerste fotoboek bij jullie besteld en ontvangen Ik was er blij mee, maar de scherpte en de kleuren vielen wat tegen. Toch ben ik al die jaren erna de albums bij MyPhotoFun blijven bestellen. En steeds werd de kwaliteit van het afdrukken beter en nu zelfs prima. Ook over de service bij eventuele problemen met het oversturen van de foto's ben ik zeer tevreden. Ik hoop nog jaren van jullie bedrijf gebruik te mogen maken.

Mooie uitwerking van de foto,s

Makkelijke methode van foto,s plaatsen

Prima fotoboek ervaring

Gemakkelijk programma om het fotoboek aan te maken. Prima kwaliteit van printen en netjes verstuurd.

Zeer tevreden met alles.

Plezierig om eigen ontwerpen te maken. Kalender is uitgevoerd zoals we wilden hebben, kleuren helder.n

Al meer dan 14 jaar maak ik een fotoboek met MyPhotoFun.

Super. Gemakkelijk te maken. Ook als je in de leeftijd zit waar je niet met de computer bent opgegroeid. Ben er blij mee.

...

....

Goede kwaliteit met zeer veel mogelijkheden

Al jaren diverse fotoboeken gemaakt Goede kwaliteit waar ook veel mogelijk is Alleen jammer dat de clipart niet meer van deze tijd zijn Al jaren hetzelfde met weinig nieuw

X

X

Goed product

Ik maak al jaren een boekje met onvergetelijke vakantiefoto's met behulp van My Photo Fun. Geen moeilijke software en dus makkelijk te maken. Goede service en hulp als het bij het downloaden niet lukt. KPN had een blokkade voor het downloaden met FTP. Maar daar heeft het team van My Photo Fun een oplossing voor. Alleen jammer dat er in de software bij de tekst blokken geen spellingscontrole is ingebouwd.

Wat een mooie actie en wat een mooie kwaliteit, top!

Het maken van een fotoboek van MyPhotoFun is zeer gebruiksvriendelijk en in de jaren steeds beter geworden.

mooie boeken constante kwaliteit

Prima applicatie, mooie fotoboeken, ben al jaren een tevreden klant.

Bijna jaarlijks bestel ik een fotoboek met oudejaarssuperkorting. Altijd mooie boeken. Handige software en mooie kleuren

Altijd zeer tevreden

Wij hebben al vanaf het begin van MPF fotoboeken besteld en altijd tot volle tevredenheid, prima kwaliteit en nog steeds mooie foto’s. Zelfs al een keer uitgenodigd om te zien hoe alles gemaakt wordt.

Ziet er prachtig uit

Gemakkelijke upload, prima afwerking.