Pluspunten
Ik heb meerdere malen met jullie gemaild: wilde een vouchercode ruilen, daar ging iets in mis. Vervolgens kreeg ik mijn geld keurig terug gestort. Ik had 2 boeken besteld, bij 1 boek was 1 blz los en het was niet goed gedrukt. Ik krijg van jullie een nieuwe (moet nog arriveren). Maar al met al: goede service!
Pluspunten
Snelle levering, mooie kleuren.
Voorkant / achterkant ziet er niet uit wegens witte balk - graag bellen om correctie uit te voeren zsm 0653204932
Pluspunten
Website ziet er netjes uit.
VerbeterpuntenHeb een vraag gesteld, welke ontstond na het bestellen van mijn fotoboek, maar vond eerlijk gezegd het antwoord op mijn vraag wel erg makkelijk afgeketst. Jammer. Zal n.a.v. mijn ontvangen boek nogmaals een vraag stellen bij My photofun, want ik ben niet tevreden over de kleur van de afdrukken, veel te donker. Ga er nl van uit dat ik deze vraag niet bij u kwijt kan.
zoeken op trefwoorden in de helpfunctie en voorbeelden van mogelijke bewerkingen. Ondersteuning tijdens het maken is prima, maar dit zou meer een soort voorbeeldinstructie van 'hoe maak ik een boek en wat zijn de mogelijkheden' moeten zijn
Pluspunten
Door de automatische instellingen waardoor de verbetersoftware wordt gebruikt, was er een probleem met een aantal bladzijden in m'n fotoboeken waardoor grijze tinten zwart werden afgedrukt. Meteen werden m'n drie bestelde fotoboeken helemaal correct herdrukt en kosteloos opnieuw verstuurd. Dat is pas service !!! Daar kan een fotobedrijf zoals bijvoorbeeld Smartphoto nog wat van leren.
Pluspunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de fotoalbums.
VerbeterpuntenHet is jammer dat de foto's zich niet aanpassen in het kader, als ik b.v. een pagina kies om 6 foto's in verschillende maten te plaatsen dan past de foto zich niet aan in het kader.
Pluspunten
goede communicatie en meedenkend goede service ben erg blij met jullie en het bedrijf
Verbeterpunteneen vaak nabesteld product langer bewaren en de oudere software van het file (thuis bewaard, op de computer) compatibel laten zijn met nieuwere updates. Dan kan ook bijvoorbeeld een boek 3 jaar geleden gemaakt, met aanpassingen of aanvullingen, opnieuw verstuurd worden. De beschikbare Foto`s van jullie kant zo archiveren, dat ze ook jaren later noch gebruikt kunnen worden. Voor vervolg boeken heel fijn. (als voorbeeld hadden jullie een prachtige foto met ballonnen, nu is er een andere foto met ballonnen maar veel minder mooi en sprekend.
Pluspunten
goede afdruk foto's , snelle levering, prijs is voor ons OK geen contact gehad met personeel dus kan er niets over zeggen
Verbeterpuntenik kan niets verzinnen
Pluspunten
Na levering van onjuist ingebonden fotoboek werd er snel een goed exemplaar geleverd.
VerbeterpuntenBetere controle op,eindprodukten voordat levering plaatsvind
Pluspunten
Tevreden (behalve enkele verbeterpuntjes)
VerbeterpuntenWat meer mogelijkheden op gebied van achtergrond, kaders en indeling van foto's
Pluspunten
Snelle aflevering en goede kwaliteit
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf ,en nogmaals dank voor de hulp van verleden maand bij het maken van mijn fotoboek zeer vriendelijke hulp groetjes arlette vandenberghe
Pluspunten
vaak mooie aanbiedingen
Verbeterpuntenfoto´s over 2 bladzijden sluiten niet goed op elkaar aan
Pluspunten
De bestel service is fantastisch. Lekker makkelijk.
VerbeterpuntenIk bestel altijd delux fotoboek met harde omslag. Jaren is dit goed gegaan. Tot verleden jaar. De kwaliteit van het leer is achteruit gegaan en als ik meerdere boeken bestel met dezelfde kleur, dan krijg ik het ene boek in het ene leer en het andere boek in ander leer met een stuctuur erin. Dit heb ik een keer aangegeven en ben ik netjes en vriendelijk geholpen. Wederom ging het dit jaar weer verkeerd. Misschien ben ik wel een beetje nerotisch in deze dingen, maar ik stoor me aan de kleuren. Ik heb een stuk of 20 van jullie boeken en deze stonden verdeeld op mijn salon tafel, maar de boeken staan nu in de kast waar ik het niet zie. Ik vind dit erg jammer, want mijn visite kijkt hier graag in. Ik heb verleden maand ook besloten om dan ook geen boeken meer van jullie te bestellen. Jammer, want ik heb nog geen alternatief gevonden. Juist in deze tijd van mobieltjes en stickjes vind ik het belangrijk om foto's af te laten drukken en regelmatig terug te kijken. Ik hoop dat jullie wat kunnen met deze informatie. Mvg Raymond van den Oudenalder
Pluspunten
Al heel vaak fotoboeken besteld en iedere keer tot volle tevredenheid. De kwaliteit blijft goed (zelfs verbetering door de jaren heen).
Pluspunten
snel goedkoop, mooi formaat boekje
Verbeterpuntenafdruk kwaliteit van de foto's zou iets beter kunnen (grove pixel)
Pluspunten
Heb al meer dan 30 fotoboeken - fotoboekjes en ik heb geen klachten. De enige klacht die ik had is keurig opgelost. De aanbiedingen zijn leuk alleen vrij korte tijd, mn als je een jaarboek wilt maken. Misschien meer acties met een voucher die lang geldig is. Zelf zou ik dan nog meer boeken maken en ook voor vrienden die nu nog de prijs bezwaarlijk vinden. Zelf betaal ik ongeveer 60 euro voor een vakantiefotoboek.
VerbeterpuntenNiet veel, alleen de aanbieding voor een jaarboek cq vakantieboek is vrij kort.
Pluspunten
Ik woon in Zuid Afrika en ik maak net van uw dienst gebruikt. Met de kortings of afslagbewijzen is het goedkoper om in Nederland te bestellen als in ZA. De emaildiens, als ik een vraag wilt vragen is uitstekend. Kwaliteit ook erg goed.
VerbeterpuntenIk heb geen verdere advies.