Pluspunten
Heel betrouwbaar. Aantrekkelijke acties. Vooral papier op glanzend fotopapier biedt gpede resultaten.
VerbeterpuntenBlijven werken aan het optimaliseren van de afdrukkwaliteit.
Pluspunten
Toen ik even niet wist hoe ik iets moest corrigeren ben ik via de helpdesk prettig ,snel en vakkundig geholpen.
Pluspunten
Altijd geode hulp bij vragen. N keer niet tevreden en we kregen nieuwe albums toegestuurd.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenMeer scaps of keuze uit teksten
Pluspunten
Alles volledig ok; ik ben 100 % tevreden over zending en uitvoering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De boeken zijn prima gebonden, mooi groot formaat en de prijs is heel goed.
VerbeterpuntenJullie doen het gewoon heel goed, alleen de achtergronden toevoegen zou ik wel wat makkelijker te verwerken zien. Want ik maak ook boeken bij Albelli, maar dat is duurder en kleiner, maar werkt sneller.
Pluspunten
prachtige producten, goed computerprogramma voor het samenstellen van de producten, bij onvoorziene vragen of problemen goed benaderbaar en snelle hulp.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
software werkt makkelijk en snelle levering
Verbeterpuntenkwaliteit van het boek is ronduit slecht. Foto's zijn te rood en hoogglans papier betaal je voor maar het glanst niet.
Pluspunten
Goede afdrukkwaliteit, kleur en papier snelle afhandeling
Pluspunten
prijs en formaat
Verbeterpuntenmeer keuze in themas en clips
Pluspunten
Gemakkelijk bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. goede en snelle service.
VerbeterpuntenDe spiraal van de albums is van slechte kwaliteit Al vele malen heb ik hier overgeklaagd, er wordt niet op gereageerd. Ik betaal liever wat meer voor een stevige, plastic spiraal die de bladen wat duurzamer verbindt.
ook voor Apple bruikbaar maken
Pluspunten
altijd snel geleverd. Behulpzaam bij vragen over maatwerk of snellere levering.