Pluspunten
Pluspunten
Klantvriendelijk en goed geholpen. Wij kenden het bedrijf niet maar waren positief. Goede kwaliteitsproducten tegen een redelijke prijs
VerbeterpuntenVooralsnog geen verbeterpunten te noemen
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Snel geleverd. Mooie tuinmeubel. Erg goed verpakt zodat schade beperkt zal worden
VerbeterpuntenDe stoelen kwamen de eerste dag. De tafel was verkeerd gestickerd waardoor ik jammer genoeg nog een dag vrij moest nemen om op de tafel te wachten de volgende dag
Pluspunten
Net bedrijf Erg overzichtelijk Veel keuze
VerbeterpuntenNa een aankoop de klanten een kopje koffie aanbieden . Zagen het apparaat wel staan Maar pakken dit niet uit ons zelf . Verder fijn geholpen
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers.
Pluspunten
Alleen maar positief
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Bezorging was top! Ze bellen even van de voren. En mooi verpakt.
Pluspunten
Snelle bezorging en snelle en duidelijke feedback toen ik een vraag had over de geleverde goederen.
VerbeterpuntenIk was een beetje misleid door de internetsite tav de parasol voet. Ik meende dat deze werd uitgevoerd met wieltjes, maar dat bleek bij ontvangst niet zo te zijn. Dat maakt de parasol moeilijker verplaatsbaar. Dat vind ik wel een minpunt.
Pluspunten
Goede collectie, veel keuze
VerbeterpuntenSlechte bezorging met alleen oog voor de eigen tijd. Pallets zijn op de oprit gezet. Geen tijd om het naar de tuin te brengen.
Pluspunten
Pluspunten
Webshop top, en de levering op tijd ik heb niets te klagen.
Pluspunten
Het bedrijf zelf. De showroom. De producten.
VerbeterpuntenDe bezorging via de externe transporteur was echt belachelijk slecht geregeld.
Pluspunten
Grote showroom Veel keuze Goede prijzen
VerbeterpuntenVeel personeel, maar niemand vroeg of ze ons konden helpen.
Pluspunten
Helder, komt afspraken na, snel, goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
Vriendelijk personeel en vlotte levering
Pluspunten
Snelle verwerking van de order incl aflevering aan huis!!
VerbeterpuntenZo doorgaan
Hangstoel is bezorgd op afgesproken dag. Helaas ontbrak er een schroef, waardoor ik de stoel niet in elkaar kon zetten. Bellen hierover kan niet, er kan alleen een klachtenformulier worden ingevuld op de website. Ik heb foto's toegevoegd waarop ik op de beschrijving aanwijs welke schroef ontbreekt. De stoel is ook beschadigd. Per mail kreeg ik bericht dat de schroeven worden opgestuurd en een lakstift voor de krassen. Bij ontvangst blijken de verkeerde schroeven te zijn opgestuurd, waar ik wederom niks mee kan. Na contact moet ik de schroeven zelf gaan kopen en de kosten declareren. Al met al is het opgelost, de stoel staat inmiddels en zit heerlijk, maar ik baal wel van deze gang van zaken.
Pluspunten
Wij hadden een barbecue besteld bij Teunmeubelland. Deze werd super snel geleverd en de service is super. De barbecue woog best zwaar dus de man die het pakket kwam brengen vroeg aan mij waar ik het pakket wou hebben (voor- of achter). Echt super!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooie showroom Warme ontvangst Groot assortiment Vriendelijk, vlot en duidelijk geholpen door Naomi
VerbeterpuntenDe airco stond te koud beneden. Tip: check de instelling van de temperatuur. Sommige artikelen hebben een onduidelijke levertijd, dat haalt de tevredenheid en het vertrouwen van de klant helaas naar beneden. Jammer en mijn verbetertip is om met die leverancier die niet duidelijk kan aangeven wanneer deze levert betere afspraken te maken of te stoppen, want hierdoor gaat jullie imago onterecht naar beneden.
Pluspunten
Grote showroom
VerbeterpuntenZorgen dat je je producten op voorraad hebt. Mensen niet dingen toezeggen, die je vervolgens niet waar kan maken. En wanneer de order dan teruggedraaid wordt mensen direct in geld teruggeven i.p.v. een week later weer moeten bellen waar het geld blijft. Bij levering zorgen dat de bestuurder met de palletkar geen tegels beschadigd. Kortom het zat allemaal tegen en zal niet weer bij ruinmeubelland wat kopen.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid Watssapp Update levering
VerbeterpuntenAfgesproken leveringsdag 1 dag vervroegd. Gelukkig was ik toevallig thuis.
Pluspunten
Snel en goed geholpen