Pluspunten
Grote showroom Veel keuze Goede prijzen
VerbeterpuntenVeel personeel, maar niemand vroeg of ze ons konden helpen.
Pluspunten
Helder, komt afspraken na, snel, goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
Vriendelijk personeel en vlotte levering
Pluspunten
Snelle verwerking van de order incl aflevering aan huis!!
VerbeterpuntenZo doorgaan
Hangstoel is bezorgd op afgesproken dag. Helaas ontbrak er een schroef, waardoor ik de stoel niet in elkaar kon zetten. Bellen hierover kan niet, er kan alleen een klachtenformulier worden ingevuld op de website. Ik heb foto's toegevoegd waarop ik op de beschrijving aanwijs welke schroef ontbreekt. De stoel is ook beschadigd. Per mail kreeg ik bericht dat de schroeven worden opgestuurd en een lakstift voor de krassen. Bij ontvangst blijken de verkeerde schroeven te zijn opgestuurd, waar ik wederom niks mee kan. Na contact moet ik de schroeven zelf gaan kopen en de kosten declareren. Al met al is het opgelost, de stoel staat inmiddels en zit heerlijk, maar ik baal wel van deze gang van zaken.
Pluspunten
Wij hadden een barbecue besteld bij Teunmeubelland. Deze werd super snel geleverd en de service is super. De barbecue woog best zwaar dus de man die het pakket kwam brengen vroeg aan mij waar ik het pakket wou hebben (voor- of achter). Echt super!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooie showroom Warme ontvangst Groot assortiment Vriendelijk, vlot en duidelijk geholpen door Naomi
VerbeterpuntenDe airco stond te koud beneden. Tip: check de instelling van de temperatuur. Sommige artikelen hebben een onduidelijke levertijd, dat haalt de tevredenheid en het vertrouwen van de klant helaas naar beneden. Jammer en mijn verbetertip is om met die leverancier die niet duidelijk kan aangeven wanneer deze levert betere afspraken te maken of te stoppen, want hierdoor gaat jullie imago onterecht naar beneden.
Pluspunten
Grote showroom
VerbeterpuntenZorgen dat je je producten op voorraad hebt. Mensen niet dingen toezeggen, die je vervolgens niet waar kan maken. En wanneer de order dan teruggedraaid wordt mensen direct in geld teruggeven i.p.v. een week later weer moeten bellen waar het geld blijft. Bij levering zorgen dat de bestuurder met de palletkar geen tegels beschadigd. Kortom het zat allemaal tegen en zal niet weer bij ruinmeubelland wat kopen.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid Watssapp Update levering
VerbeterpuntenAfgesproken leveringsdag 1 dag vervroegd. Gelukkig was ik toevallig thuis.
Pluspunten
Snel en goed geholpen
Pluspunten
Fijne winkel,geen opdringerige verkopers, netjes, houden zich aan de leveringstermijn en zijn hier ook duidelijk over .
Pluspunten
goede webshop, snelle levering
Pluspunten
Goede communicatie, goede informatie m.b.t. status van bestelling. Goede info van transporteur en bezorgtijd aangekondigd in tijdvak van twee uur. Prima.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Zeer vriendelijk perdoneel. Laten je rustig kijken en dringen je.niets aan. Als je vragen hebt of wilt bestellen nemen ze alle tijd.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Super goede communicatie over tijdstip van bezorgen. Netjes bezorgd. Mooi product, zoals op de site beschreven staat.
Pluspunten
Zeer kundig personeel, hebben verstand van zaken doen, komen na wat afgesproken is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en het tapijt is van goede kwaliteit, ook de kleuren komen overeen met het plaatje
Pluspunten
Vriendelijk,behulpzaam
Pluspunten
Wij zijn 100% tevreden over onze Tuinset Tuinmeubelland medewerkers zijn zeer klant gericht en vriendelijk, goede begeleiding bij de aankoop en er hangt een prettige (bijna huislijke sfeer) in de Winkel.
Pluspunten
Snelle levering, leuke tuinmeubels
VerbeterpuntenDe externe bezorgdienst is niet goed. Weten t niet te vinden, laten een pallet bij je achter. Bezorger chagrijnig. Dus andere bezorgdienst.
Pluspunten
Goede service in de winkel
VerbeterpuntenMatige service levering -weinig tot geen communicatie, pakket werd in de voortuin geploft, werd aangebeld, bij open doen was chauffeur al halverwege de auto om daarna nog even snel terug te komen voor en krabbel. Tuinset ongemakkelijk om af te monteren
Pluspunten
Fijn geholpen snelle levering