Pluspunten
Netjes geholpen, er wordt tijd voor je genomen, duidelijke uitleg over het door ons gekozen product. Ideaal is dat er een stukje speelruimte is voor de kinderen.
VerbeterpuntenGeen tips, fijne zaak, zou er een volgende keer weer heen gaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen correctie informatie betreft levering en retouren. Eerst wordt er gezegd dat de meubels terug kunnen worden gebracht naar Zaandam, maar wanneer je dit wil doen is het niet mogelijk en moet je zelf de retour regelen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de levering/retouren. Onze service afdeling zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet,Carlijn - Tuinmeubelland
Pluspunten
vriendelijke medewerkers, ruime keuze en een aantrekkelijke prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfect geregeld en afgeleverd.
Pluspunten
Het vriendelijke ontvangst waarbij je kopje koffie met wat lekkers aangeboden wordt. Ondanks de drukte je als klant alle tijd en aandacht krijgt.
VerbeterpuntenIndien mogelijk meer verdeling van verkoop(st)er over alle afdelingen, wij waren wel op druk moment dus misschien overmacht!
Pluspunten
Nette service,snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenGratis levering
Pluspunten
De winkel heeft mooie producten
VerbeterpuntenGoede service die jullie aanbieden ook uitvoeren
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de service. Onze service afdeling zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Pluspunten
De service bezorging en producten zijn top !!
VerbeterpuntenGeen vooral doorgaan zoals jullie doen
Pluspunten
Vlotte verkoper in de winkel gesproken, wij snel beslist. En vervolgens keurig op het afgesproken moment bezorgd door een externe partij.
Pluspunten
Nach anfänglichen Problemen wurde die Ware geliefert, produkt ist sehr gut!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de bestelling. Onze service afdeling zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Pluspunten
Product geleverd zoals besteld en op de afgesproken dag. Dit is wat je van een webshop mag verwachten, hier kan menig webshop en voorbeeld aan nemen
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenGeen, jullie deden wat jullie zeiden
Pluspunten
Bestelling op tijd geleverd.
VerbeterpuntenHet geleverde product kwam niet helemaal overeen met onze verwachting. Ik heb hiervoor contact gezocht met dit bedrijf, maar er is niet gereageerd op mijn vraag.
Pluspunten
Top! Goeie prijs, snelle levering en een kleine beschadiging was zo opgelost. Prima!
VerbeterpuntenNog snellere respons op service bericht zou de kers op de taart zijn .
Pluspunten
De spullen zij goed maar dat ze beloven gaat niet erg op
VerbeterpuntenAls je wat bestel en ze zeggen dat het bestelt word na twee dagen en dat lukt niet gaat er een week overheen en dan kan het nog niet besteld worden nog een week later nu maar afwachten of het dan wel kom slordig
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat u niet tevreden bent over de levering. Onze service afdeling zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Pluspunten
Absoluut geen min puntje te bedenken , kreeg bericht wanneer en ongeveer hoe laat het geleverd werd. En werd echt tot in me tuin gekeverd. Moest het alleen uitpakken.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
zeer correcte afhandeling van de bestelling; goede opvolging van de levering via email; de camion kwam exact op het afgesproken uur. Fijne service!
Pluspunten
heel veel keuze en vriendelijk personeelnee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering een 9
VerbeterpuntenDit was mijn eerste keer een 9
Pluspunten
Groot assortiment. Klantenservice snel en meedenkend! Dian bedankt voor het oplossen.
Pluspunten
Prima service.er misten wel schroeven bijnbezorging maar makkelijk contact gelegd en keurig nageleverd.