Pluspunten
Correcte informatie en levering
VerbeterpuntenBetere omschrijving product bestelling
Pluspunten
vriendelijk personeel en hulpzaam
Verbeterpuntenbij het bezorgen ging het niet helemaal goed,geen mail ontvangen van de aflevertijd.even gebeld werdt gezegd tussen 14.00 en 16.00 en het was vervolgens bijna 17.00 voordat de chauffeur er was.dit was wel jammer.
Pluspunten
Perfecte service.
Pluspunten
2 loungesets in een jaar besteld. Wordt netjes afgeleverd, logistiek klopte ook alles, mooi optijd. compleet & goede kwaliteit sets.
VerbeterpuntenMomenteel niets
Pluspunten
Geen minpunten..snelle levering, goede, behulpzame bezorger
Pluspunten
Geven goed advies, komen laagste prijs garantie na. Snelle levering van product. Partner die product levert geeft goede tijdsindicatie aan.
Pluspunten
Ruime keuze, vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenVragen aan de klant of er veel op gezeten wordt ivm de diningchairs vind ik niet geschikt om uren op te zitten.
Pluspunten
Snelle levering en een eenvoudige bestelling procedure
Pluspunten
Goede prijs en top service over aflevering
VerbeterpuntenGeen - dit was echt world class
Pluspunten
Snelle levering, stoelen tot in de achtertuin bezorgd omdat ik ze zelf niet kan dragen. Zeer klantgericht!
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam, netjes op tijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima spullen en snelle levering
Pluspunten
De snelle levering en keurig netjes de bestelling (tuinstoelen) in de tuin afgeleverd.Top!
VerbeterpuntenEcht geen!!
Pluspunten
Voldoen aan verwachtingen. Duidelijke webshop.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede levering Duidelijk info over hoe en wat van bestelling
Pluspunten
Goede service Snel en goede levering
Pluspunten
Snel geregeld en snel geleverd
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle levertijd, mooie producten
Pluspunten
Komt zijn afspraken na. Levertijd klopte.
Pluspunten
De site is duidelijk , mooi en overzichtelijk gemakkelijk en aantrekkelijk. De service is zeer goed, mijn tuinkussens zijn met hele goede zorgen bezorgd, en netjes op tijd en de prijs is zeer gunstig. Kwaliteit zeer netjes en goed. Super tevreden.
VerbeterpuntenZou het niet weten, want ik ben super tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Keurig op tijd afgeleverd!
Pluspunten
Hele snelle levering ! Prachtige partytenten binnen gekregen en goede afhandeling van onze retour. Top !