Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam, netjes op tijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima spullen en snelle levering
Pluspunten
De snelle levering en keurig netjes de bestelling (tuinstoelen) in de tuin afgeleverd.Top!
VerbeterpuntenEcht geen!!
Pluspunten
Voldoen aan verwachtingen. Duidelijke webshop.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede levering Duidelijk info over hoe en wat van bestelling
Pluspunten
Goede service Snel en goede levering
Pluspunten
Snel geregeld en snel geleverd
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle levertijd, mooie producten
Pluspunten
Komt zijn afspraken na. Levertijd klopte.
Pluspunten
De site is duidelijk , mooi en overzichtelijk gemakkelijk en aantrekkelijk. De service is zeer goed, mijn tuinkussens zijn met hele goede zorgen bezorgd, en netjes op tijd en de prijs is zeer gunstig. Kwaliteit zeer netjes en goed. Super tevreden.
VerbeterpuntenZou het niet weten, want ik ben super tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Keurig op tijd afgeleverd!
Pluspunten
Hele snelle levering ! Prachtige partytenten binnen gekregen en goede afhandeling van onze retour. Top !
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers. Ze namen ruimschoots de tijd om ons te helpen. De levering van onze bestelling was ook snel. Toen bleek dat er een defect was was dat geen enkel probleem. Er werd om foto's gevraagd en 2 dagen later kregen we het bericht dat ons artikel opnieuw geleverd zou worden..top!
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken
Pluspunten
Krijg goede info over gekochte producten en staan waar nodig voor je klaar
VerbeterpuntenKomt nu even niks in me op wij zijn erg blij met de producten die wij gekocht hebben
Pluspunten
Pluspunten
Goed geholpen netjes bezorgt via e-mail goed gecommuniceerd
Pluspunten
Goed en vriendelijke en gekwalificeerde medewerkers. Snelle levering Goed informatie voorziening over de levering
VerbeterpuntenBetere telefonische bereikbaarheid. Moest zelf een keer 7 min. wachten. Dit is in deze tijd wat lang.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Snelle levering. Prijs, kwaliteit is goed.
Pluspunten
Goede uitstraling , kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam.