Pluspunten
Showroom is groot en mooi opgezet. Kennis van de producten door de verkoopster. Groot assortiment.
VerbeterpuntenVoor een grote zaak zijn twee medewerkers op een avond te weinig. De dames blijven wel relaxt en overzien alles. Maar extra handen zou hen iets meer ontlasten. De bezorging is slecht. Bestelling is niet compleet afgeleverd. Als je rond 17:25 uur belt is er niemand weer aanwezig. Terwijl de website anders vermeldt. Bestelling lag nog in het magazijn. Vreemd dat dat niet opvalt. Je moet echt aandringen op een snelle afhandeling, anders was je weer een halve week verder. Ook hier blijft de dame in kwestie aardig, maar de logistiek in het magazijn verdient aandacht. Maar.....de gemaakte afspraak is niet nagekomen. De volgende dag was mij verzekerd dat de spullen alsnog geleverd werden. Maar nee. Ook hier weer iets fout. En weer verkeerde informatie gegeven. De firma Leugen en ******. En dan wordt de bestelling geleverd door de Firma Vos. Een andere koerier dan de eerste levering. Veel beter. Behulpzaam, vriendelijk en correct. Maar dan blijken de schroeven net te passen. Ik raad dan dit bedrijf niet aan om hier iets te kopen. Verschrikkelijke service. Niets klopt, mensen werken langs elkaar heen en het ergste is dat ze liegen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Wij nemen uw feedback zeker mee! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Pluspunten
Duidelijke site, afleverdata en tijd van levering kloppen precies! Tuinset precies zoals we hem wilden hebben
Pluspunten
Spullen op voorraad, snel geholpen aan de telefoon en geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Prima stoelen, snelle levering!
VerbeterpuntenIk begrijp de leveringsvoorwaarden, echter kan niet a la de minuut vrij nemen als de avond ervoor de levertijd gemeld wordt.
Pluspunten
Showroom laat precies zien wat je wil en wat je nodig hebt. Snel levering als op voorraad is. Bij bijzonderheden wordt klant snel geholpen. Bij grote bestelling zijn de transport en levering gratis. Verpakkingsmaterialen worden teruggenomen bij levering.
Pluspunten
Pluspunten
Goede kwaliteit produkten, veel keus. Aardige werknemers, snelle levering
VerbeterpuntenNiks, ga zo door prima geregeld
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Binnen de beloofde tijd werd de parasol bezorgd, keurig verpakt. De vorige parasol van dit merk ging 10 jaar mee.
Pluspunten
Goede service en kwalitatief hoogstaande producten.
Pluspunten
Vlotte service! Vriendelijk onthaal! Top producten! Een echte aanrader
Pluspunten
Bestellen was gemakkelijk Ik werd prima op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending.
VerbeterpuntenHelaas was de toevoeging a, bij mijn huisnummer niet meegekomen op het adreslabel. De chauffeur moest dus wel even zoeken waar hij moest zijn.
Pluspunten
Lekker ruim opgezet. Vriendelijk personeel. Niet opdringerig wel heel behulpzaam en bekwaam.
Pluspunten
Goed en doel treffend.
VerbeterpuntenIn mijn beleving geen.
Pluspunten
Geweldige service !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke goede website met goede prijzen en prima service
Pluspunten
Mooie materialen. Snelle levering.
Pluspunten
snelle reactie prachtige en overzichtelijke site
Pluspunten
duidelijke afspraken, vakkundig personeel. Prachtig produkt
Pluspunten
VerbeterpuntenKoerier laat je tekenen voor ontvangst. Op dit formulier staat o.a. of je de bestelling schadevrij hebt ontvangen en of alles compleet is. maar als je alles wil checken of het schadevrij en compleet is moet je alles uitpakken, en daar heeft de koerier helaas geen tijd voor...
Pluspunten
Snel bezorgd en product super eenvoudig in elkaar te zetten (duidelijke handleiding).
Pluspunten
Vertrouwd en goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen mag zo blijven