Pluspunten
Pluspunten
snel geregeld
Pluspunten
Snelle levering goed product goed verpakt
Pluspunten
Voor eerste keer parasol besteld, keurig telefonische afspraak voor datum levering, kan zelf bepalen wanneer erg prettig! Daarna nog een parasolvoet besteld idem dito. Zeer vriendelijke bezorgers. Voor mij herhaling vatbaar!
Pluspunten
Zeer tevreden over ons bezoek aan de showroom in veghel.
VerbeterpuntenWe hadden wel een kopje koffie gelust in de showroom. Alle verkopers zaten aan de koffie toen we er waren!
Pluspunten
Enorm fijn dat de bestelling vroeg op de aangegeven dag geleverd werd zodat ik er niet de hele ochtend en middag op hoefde te wachten. De bezorger belde enkele minuten vóór hij arriveerde, dit waardeer ik ontzettend. Uiterst tevreden over de kwaliteit van het product!
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en deskundige mensen zowel in de winkel als aan de telefoon.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Heldere uitleg Snelle levering Kwaliteit producten
Pluspunten
Keurig op afspraak geleverd en zeer tevreden met de aankoop !
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenVraag de fabrikant of leverancier onbeschadigde producten te leveren.
Pluspunten
Erg snel ,keurige bezorging
Pluspunten
Snelle levering, product is zoals beschreven
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel Keurige en behulpzame bezorging
VerbeterpuntenSnellere reactie door klantenservice. Pas laat bereikbaar , voorstel minstens 9 uur
Pluspunten
Snelle service en redelijke prijzen
Pluspunten
Makkelijk on-line winkelen. Overzichtelijk en goede beschrijvingen. Snelle en nette levering en een goede track and trace.
VerbeterpuntenZou het niet weten, wij zijn tevreden.
Pluspunten
Goed en niet duur
Pluspunten
Goede en nette bezorging. Leuke en vrolijke bezorging
Pluspunten
Snelle levering. Ook aan de telefoon word men snel en goed geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie prijs-kwaliteit verhouding, snelle service
Pluspunten
Goed geholpen meerdere mogelijkheden besproken. Prijs is goed, leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenGeen