Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit afdekhoes voor de tuinset
VerbeterpuntenNee geen verbeter punten
Pluspunten
Altijd goed...heb nooit problemen gehaat.
Pluspunten
****
Pluspunten
Prima service goede en snelle levering
Pluspunten
Super, wel even in overleg blijven met het bezorgen
VerbeterpuntenIn overleg blijven over de bezorgtijd
Pluspunten
Goede service en goed personeel
Pluspunten
prettig geholpen met duidelijke informatie
Pluspunten
Snelle levering, alles prima in orde!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service.
VerbeterpuntenHelaas tuinset met omweg via andere site moeten bestellen, want op eigen site niet te vinden.
Pluspunten
Zeer goed geholpen en gewezen op de aanbiedingen en kortingen
Pluspunten
Prima geregeld, levering tot de eerste drempel. No problemo Product eenvoudige montage, maar dat terzijde
Pluspunten
Duidelijke info en correct levering
Pluspunten
Vriendelijk en kundig personeel heeft ons prima geholpen. Snelle service zodat we meteen kunnen genieten van onze nieuwe lounge set
Pluspunten
Ruime keuze. Goede voorlichting. Nette afhandeling bij de aankoop Artikel netjes en op tijd afgeleverd Niet opdringerig
VerbeterpuntenWe zijn er 3 keer geweest en enkele keer waren er andere verkopers. Er was dus geen herkenning aanwezig. Misschien had ik pech maar het zou leuker zijn als je iets koopt bij de persoon die je eerder prima heeft geïnformeerd.
Pluspunten
Waar voor je geld en goede kwaliteit.
Pluspunten
Goede prijs Goede website Vestigingen in de buurt
VerbeterpuntenIn de winkel wist men niet dat er standaard bij de loungeset klemmen zaten om de elementen aan elkaar vast te maken. Die zaten er dus bij levering gewoon bij.
Pluspunten
Hulp bij de order plaatsen, Super gedaan door deze mevrouw. Ik hoefde alleen te betalen zij had de rest geregeld. Ik wou dat meer bedrijven zo'n service hadden.
VerbeterpuntenGeen super bedrijf!
Pluspunten
Prima product, goed vetpakt, goede communicatie over levering en op tijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi materiaal, vriendelijke bezorging, prima informatie voorziening.
Pluspunten
het waren voor ons mooie uren met goede uitleg van een dame die ons geholpen heeft
Verbeterpuntende bestelling werd wel enkele uren later gebracht maar ook met die meneer was het wel gezellig na het lossen bij ons ja daar was de koffie he
Pluspunten
Prima levering van eenprima ingepakte tuin stoel
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Super fijn bedrijf, kreeg je berichtje dat de bezorger er bijna was. En het erg fijn
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Alles was goed geregeld
Pluspunten
snelle levering. goede hulp bij aflevering.
Verbeterpuntenalles heel goed