Pluspunten
Goed advies en snelle levering
VerbeterpuntenBij bezorging het afval karton meenemen daar niet iedereen dit goed kwijt kan
Pluspunten
Perfecte hoes, beter materiaal en regenbestendiger dan de vorige. Snelle levering, zeer tevreden klant.
Pluspunten
Goede levering binnen 48 uur indien op voorraad en mooie producten, van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIn plaats van hele tuinmeubelsets te verkopen is het ook fijn als je losse delen ervan kan kopen.
Verbeterpunten2
Pluspunten
Zorgvuldige informatie voorziening wat betreft levering.
Pluspunten
Nette behandeling in de winkel
VerbeterpuntenWeten waar je het over hebt met het verzenden en niet iets zeggen wat niet zo is.
Pluspunten
snelle afhandeling goede prijs
Pluspunten
Snelle service, binnen 2 dagen thuis afgeleverd
Pluspunten
Meedenken in oplossingen
VerbeterpuntenControle van de te leveren producten voor verzending
Pluspunten
Snelle levering op het aangegeven tijdstip. Super!
VerbeterpuntenVooral zo verder doen
Pluspunten
Wel wat problemen gehad met de artikelen, maar die zijn uiteindelijk helemaal opgelost!
Beste heer,mevrouw Vonk, Bedankt voor uw feedback via Kiyoh. Dit stellen wij zeer op prijs, op die manier zijn wij nog beter in staat om onze processen te optimaliseren. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en is het voorval opgelost. Wij zullen per mail nog even contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Team Tuinmeubelland
Pluspunten
Mooie collectie, goed advies en een goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWij haden een ervife pakket erbij waarmee alles op de juiste plaats wordt gexet en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Dit was in eerdte instantie niet door de afdeling logistiek aan devtransporteur door gegeven. 1 belletje was voldoende om dit op te oossen. Klein verbeterpuntje is dus check intern even of alle klsntafspraken meeg3nomen zijn
Pluspunten
ziet er goed uit (Zaandam). We hebben eerst even lekker rondgekeken en proef gezeten. Geen opdringerige verkopers. Na onze keus gemaakt te hebben werden we prima geholpen en was de koop snel afgehandeld.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede lokatie ,goed bereikbaar ,ruime sortering en goede service.
VerbeterpuntenWas een beetje rommelig komt door eind van het seizoen ,maar het komt weer goed.
Pluspunten
Zeer goed aangegeven wat de aankomst is. Dik tevreden over
Pluspunten
Men laat de klant rustig kijken is niet opdringerig. Geeft goed advies om tot een duidelijke koop te komen. Een geheel van de 2 sets qua riet en breedte.
VerbeterpuntenGa zo door. Alleen levering van de chauffeur was ongeduldig en wilde eerst afval niet meenemen. Maak een duidelijke afspraak voor levering.
Pluspunten
In de winkel keurig geholpen, levering was volgens afspraak. Parasoldoek bleek bij levering beschadigd te zijn maar dit werd keurig opgelost.
VerbeterpuntenDe telefonische bereikbaarheid kan beter. Het telefoonnummer geeft alleen keuzemogelijkheden maar een medewerker aan de telefoon krijgen was niet gemakkelijk.
Pluspunten
Heel veel keus, vriendelijk personeel en goede service wij hebben er een prachtige lounge set gekocht
Verbeterpuntenna het brengen van de set, even neerzetten op de plek waar het moet komen,(dit zou echt service zijn) en direct de verpakking meenemen, zodat de klant niet naar de gemeentewerf hoeft te rijden met auto vol karton.
Pluspunten
* Vlotte communincatie * Snelle Levering * Perfecte service
Verbeterpunten* Doe zo verder ;-)
Pluspunten
Goede en correcte levering.
VerbeterpuntenVoor ons zijn er geen verbeterpunten