Pluspunten
Mooie winkel. Aardig personeel. Snelle levertijd.
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering
VerbeterpuntenDe dozen en pallets moet je zelf afvoeren. Dit kan je tegen betaling laten doen door de Tuinmeubelland, maar als je een groot bedrag besteed aan tuinmeubels dan zou je dit als service verwachten.
Pluspunten
Snelle afhandeling, perfecte levering. TOP
Pluspunten
Ruime keuze Snelle levering Fijne showroom in Zaandam Service goed
VerbeterpuntenModellen moeilijk te vinden in showroom
Pluspunten
Professionele met deskundig personeel wat de afstand klein weet te houden tussen klant en verkoper
VerbeterpuntenZichtbaarheid verbeteren en advertentie via Facebook
Pluspunten
Product (zweefparasol)voldoet exact aan de beschrijving. We werden continu op de hoogte gehouden wanneer de parasol geleverd werd. Nette service!
Pluspunten
Afspraken zijn netjes nagekomen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, mooi product. Kortom TOP
Pluspunten
Goede service, direct en accuraat gereageerd op mankementen.
Verbeterpunten2 chauffeurs inzetten bij het bezorgen
Pluspunten
goede positieve behandeling van uw medewerkster. heeft hele goede uitleg gegeven van de mogelijke combinatie"'svan deaangeboden tuinsets.
Verbeterpuntenzou het niet kunnen zeggen..Het werdt super optijd geleverd.
Pluspunten
vlot geholpen
Pluspunten
Snelle en goede oplossing voor problemen met geleverde producten.
Pluspunten
Mooie uitstraling , géén opdringerige verkopers , goede prijsstelling.
VerbeterpuntenActieprijzen / korting duidelijker maken in de signing.
Pluspunten
Super service, goed geholpen door het personeel, vriendelijk
Pluspunten
Een correct handelend bedrijf Binnen 2 dagen perfect op uur geleverd in België
Pluspunten
Mooie artikelen, super prijzen maar voornamelijk een uitstekende service! Vanaf mijn eerste mail heeft Tuinmeubelland mij op alle vragen keurig antwoord gegeven en zelfs bij het ophalen van het meubelstuk hielpen zij deze nog in te laden in de auto ook! Vraag gesteld via algemene site -> mij correcte info gegeven -> alle nodige info doorgegeven naar hun filiaal te Veghel -> op een professionele wijze afgehandeld. Top!
VerbeterpuntenEen winkel in België openen zou leuk zijn ;)
Pluspunten
Bestelling was makkelijk te plaatsen. Er was mogelijkheid geboden later op een gekozen dag te laten bezorgen.
VerbeterpuntenBetere afspraken met de transporteur maken over het verstrekken van informatie over de bezorging. De bestelling was bezorgd maar geen info vooraf verstrekt.
Pluspunten
Alles was prima geregeld
Pluspunten
Ze komen de gemaakte afspraken na. De prijs kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
Snelle levering. Prettige levering met goede service. Fijn dat er een bericht gestuurd wordt een half uur voordat de chauffeur arriveert,
Pluspunten
Klant wordt centraal gezet en gehouden! Perfecte After Sales met name in onze situatie ( niet tevreden over kwaliteit en zitcomfort loungeset). U wordt door ons aanbevolen.
VerbeterpuntenGo zo door!
Pluspunten
Goede service, snelle levering, klantvriendelijk