Pluspunten
Mooie showroom in Veghel
Pluspunten
In de winkel word je vriendelijk te woord gestaan en krijg je de tijd om na te denken over je keuze (zonder dat er aangedrongen wordt). Fijne service! Ook voor thuisbezorgen is dit keurig geregeld en zijn ze bereid om te helpen.
VerbeterpuntenHad graag iets meer advies gewild over het onderhoud van mijn loungeset.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Mooie winkels. Goede prijzen.
Pluspunten
Bestelling goed en op tijd uitgevoerd. Info over bezorgtijd heel goed
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantenservice telefoonlijn; heel lang in de wacht
Pluspunten
Snelle en goede service. Op de parasol was een grote vlek ( al bij levering) en kreeg binnen een aantal dagen een nieuwe, die makkelijk kon vervangen.
Pluspunten
Perfecte aflevering van product beloftes volbracht
VerbeterpuntenAlles wat top levering en vriendelijkheid levering
Pluspunten
zeer prettig om in de winkel te zijn overzichtelijk en vriendelijk personeel
Verbeterpuntenvia website bestelling duidelijk vermelden wanneer er geleverd wordt, bevestigd bij ons voor het weekend , echter werden wij op de dag van aflevering gebeld dat er een fout was en dat het pas na het weekend werd afgeleverd. Dat weekend hebben wij een feest echter wel zonder een lounge set. dat was erg jammer
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Verbeterpunten?????
Pluspunten
Assortiment erg groot Personeel erg vriendelijk
Pluspunten
Goede service. Spullen werden zelfs achter het huis neergezet. Fijne meubelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi assortiment, fijne locatie
VerbeterpuntenTuinmeubels nakijken bij levering. Zowel mijn moeder als ik hebben meubels ontvangen die niet helemaal correct waren. Helaas waren mijn meubels niet meer leverbaar en heb ik een andere moeten uitzoeken met bijbetaling van €100. Op zich een nette oplossing, alleen jammer dat je weer vrij moet nemen voor de levering, het mailverkeer en alle omstandigheden.
Beste heer/mevrouw Hinzen, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat het product wat u uitgekozen heeft was uitverkocht waardoor de levering uitgesteld moest worden. Wij zullen per e-mail nog contact met u zoeken. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelland
Pluspunten
Na het ontvangen van onze loungeset bleek dat er 1 stelpootje miste. Ik heb hiervoor gebeld Geen probleem geen discussie Wel excuses voor het ongemak en binnen een paar dagen werd er een nieuwe stelpootje geleverd
Pluspunten
Keurig geleverd, mooi product. Erg tevreden
Pluspunten
Goede service vriendelijk
VerbeterpuntenGeen verbeter punten ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle en goede service! Ik moest mijn lounge set terugsturen omdat de kleur niet goed vermeld was. Ik heb dit aangegeven en de retourkosten zijn niet verrekend. Het hele bedrag was teruggestort. Klasse!
VerbeterpuntenDe kleuren goed aangeven.
Pluspunten
Goed advies. Snelle levering. Goede service. Als er dan toch iets niet in orde is dan is het ook snel en goed opgelost.
VerbeterpuntenBetere controle vanuit de fabriek.
Pluspunten
Klantvriendelijk, ruim assortiment, voordelig en snelle levering
Pluspunten
alles is prima en vlekkeloos verlopen,goede info betreft levering.keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Goed geholpen. Goede prijs. Er miste iets tijdens de levering, Dit werd gelijk opgelost.
VerbeterpuntenParasolvoet die we hebben gekregen is iets beschadigd. Hoekje er af. Levering van de voet miste de wieltjes.
VerbeterpuntenOnderdelen op voorraad?,
Pluspunten
Na enige problemen met oneline bestelling , is de aankoop telefonisch met het filiaal Veghel persoonlijk en correct afgehandeld .
VerbeterpuntenOneline bestelling en betaling is moeizaam .