Pluspunten
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenOnze ervaring met de stoelen en tafel die afgeleverd is en hoe we daarna twee keer een stoel hebben moeten omruilen was minder
Pluspunten
Snelle levering en verwachting van geleverde goederen is zoals verwacht
VerbeterpuntenBij elke loungeset de keuze geven voor een glazenblad of kussen voor poef (Optioneel maken)
Pluspunten
Super Klantvriendelijk Behulpzaam Zeer goede service, zowel in de winkel als qua bezorging
Pluspunten
Prima service bij het oplossen van een probleem.
Pluspunten
Goed contact snelle levering ben zeer tevreden
Verbeterpunten?
Pluspunten
Vriendelijke benadering en beslist niet opdringerig. Goed geholpen op de showdag en we hebben daarna online besteld. Alles prima geregeld ook de bezorging was goed en behulpzaam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- snelle levering (een groot voordeel tijdens een warm weer periode) - nette prijs - goede informatie/communicatie over de bezorging - bezorging door een heel vriendelijke chauffeur - product (zweefparasol) voldoet aan de verwachtingen
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten gevonden
Pluspunten
Vriendelijke service, gratis bezorging, snelle bezorging
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Loungehoek per telefoon besteld. Zeer vriendelijk geholpen. Bestelling volgens afspraak geleverd. Regenhoes was voor loungehoek linksom, terwijl wij rechtsom hebben. Uiteindelijk is nieuwe hoes toegestuurd. Oude middels antwoordnummer geretourneerd.
VerbeterpuntenMeer vertrouwen in de klant. Ik belde over de verkeerde hoes, ging lange tijd overheen voordat mevrouw overtuigd was dat zij verkeerde hoes hadden geleverd.
Pluspunten
Alles netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snelle levering, goede service en degelijke producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bezorging op gewenste dag
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lampen besteld voor een heater. Kwamen aan en waren gebroken. Mailtje verzonden en paar dagen later zaten er nieuwe in de bus, beter verpakt ! Helemaal top.
Pluspunten
Snelle service duidelijke uitleg product en snelle levering.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Goede productbeschrijving, ontzettend snelle levering, goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten
Pluspunten
Goede service en uitstekende hulp en uitleg in de winkel gehad. Vlotte bezorging
VerbeterpuntenMeer reclame maken voor het bedrijf
Pluspunten
Loungeset besteld en keurig op tijd geleverd, er waren wat vlekken op tafelblad ontstaan, na een telefoontje is er een nieuwe verzonden. Perfecte service. Een aanrader!!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntenhet wisselstuk om de zweefparasol te herstellen paste niet en vroeg heel wat slijpwerk vooraleer het monteerbaar was
Pluspunten
Enorm tevreden over de service van Tuinmeubelland!!!!! Snel antwoord op onze vraag en correct afgehandeld.
Pluspunten
Snelle levertijd, geen verzendkosten boven 50 euro!!
VerbeterpuntenGeen, super geholpen
Pluspunten
Liper allemaal prima
VerbeterpuntenAlleen moest de vervoerder 2 x komen, wat vergeten het in te laden
Pluspunten
Snelle service, goede uitleg, degelijke producten, met ook nog leuke voordeel aanbiedingen
Pluspunten
Prima service geleverd