Ruime keuze, snel geleverd.

Was makkelijk om een keuze te maken en te bestellen. Snelle levering; onze tuintafel was heel netjes en goed ingepakt. Bescherming om de randen en de poten. Goede prijs voor een mooi product.

Uitstekende service enkel vriendelijk personeel

Heel fijne winkel om rond te kijken, prettig personeel die goed advies geven, vriendelijken hele fijne afhandeling

Vriendelijke verkoper en afspraken nagekomen.

Zeer vriendelijk ontvangen en goed advies, bezorger ook zeer vriendelijk en op afgesproken tijd.

Correcte behandeling

Juiste levertijd en artikel

Mooie meubels maar moeizame montage

Prachtige ligbedden. Aankoopproces ging heel vriendelijk. Bestelling bevatte verkeerde handleiding. Laatste onderdeel moet eerder worden bevestigd. Daardoor geheel weer los moeten draaien. Bij tweede ligbed bevatte het frame verkeerd geplaatste boutgaten waardoor twee bouten niet konden worden bevestgd. Met twee ligbedden zijn we 4 uur montage kwijt geweest.

Anoniem maar goed

Na de bestelling bleef het even stil. Daarna kwamen een paar mailtjes. Een vreemde fa. Verzorgde het transport. Helaas deden die niet aan uitpakken en karton meenemen. Ze spraken ook net geen Nederlands.

Goed advies, vlotte en betrouwbare levering

Onze wens kon gemakkelijk verwezenlijkt worden door de deskundige hulp en advies. De leveringsplanning klopte precies en ter plekke netjes uitgepakt.

Goed geholpen

Goed geholpen en mooie tuinmeubels in de winkel.

Snelle levering en prima service

Vriendelijk personeel, veel keuze.

We zijn goed geholpen met een te maken keus .

Onze ervaring met uw bedrijf is zeer goed, waarvoor dank.

Niets op aan te merken

Prima geregeld

Goede service, vriendelijke mensen

Super service

Goed produkt Goede service

geweldig

prima geholpen met een heel goed advies erbij.

Mooie kwaliteit en veel keus

Zeer vriendelijk personeel en kwaliteit van de artikelen goed

Snel en netjes afgeleverd!

Mijn bestelling was verkeerd geleverd en binnen 24 uur werd mijn bestelling op gehaald en omgeruild . Heel netjes en vriendelijk geholpen

Zeer goed!!

Wij hadden een beschadigde tuintafel , foto’s gemaakt doorgestuurd en een paar dagen later werd onze tafel omgeruild ! Zeer snelle service !

Nette afwikkeling volgens afdpraak

Product beschadigd aangekomen. Gelijk werd nieuw exemplaar opgestuurd.

Prima geholpen en een mooie set gekocht.

Fijne koopassistentie. Niet opdringerig, goed geïnformeerd, veel keus en goede prijs.

Uitstekende verkoop en klantenservice

Prettige aankoop door vriendelijke verkoopster. Duidelijke uitleg. Prima klantenservice. De afdekhoes was verkeerd type. Snel en zonder probleem omgeruild.

Best goed

Ik heb betaald om mijn meubels uit te pakken . Maar de bezorger zei dat ze het niet hoeft uit te pakken . Dat is wel vervelend heb wel mijn geld terug ontvangen Dat had ik graag anders gezien maar verder geen klagen

In lounge stoel zat wicker beetje los, de volgende dag had ik een nieuwe stoel... Fijne communicatie

Uitstekend goede service vanuit winkelmedewerkster Kiki

Prima uitleg gehad van Kiki (medewerkster) in de winkel Zaandam. Vervolgens probleem met levering gehad, de tuinset is niet geleverd op de afgesproken dag, fout van bezorgersdienst. Toch heel snel en uitstekend opgelost, volgende werkdag juiste levering gehad aan huis. We zijn erg blij met de klantvriendelijke omgang van Kiki en haar team. Zeker een aanbeveler!