Pluspunten
Hulpzaam, afterservice
Pluspunten
Snelle levering van goede producten. Prima service
Pluspunten
Website is duidelijk bestellen gaat makkelijk.Dit was mijn eerste bestelling . Wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging en wordt keurig netjes afgeleverd.
VerbeterpuntenNog maar 1 x besteld dus te weinig ervaring om verbeteringen door te geven
Pluspunten
Goede service en afhandeling van onze klacht.
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Gezelligheid Klant vriendelijk Netjes
Pluspunten
De bestelling liep goed. De spullen die geleverd zij zien er goed en mooi eruit Had een vraag bij het monteren van de parasolvoet werd keurig te woord gestaan aan de telefoon.
VerbeterpuntenBij de chauffeur was het letterlijk tot aan de deur. Hij wou de parasol niet eens even binnen leggen terwijl mijn vrouw hoog zwanger is. Vind het kwalijke zaak dat er niet beetje mee gedacht word bij een zwangere vrouw. Misschien ook een beschrijving voor de parasol voet met wieltjes. Welke bouten en ringen je moet gebruiken voor welke gaten.
Pluspunten
We werden gastvrij onthaald in de winkel, vriendelijke verkoopster die goed verstand van zaken had. De koffie met een stukje oranjekoek was heerlijk.
VerbeterpuntenWe hebben 6 weken moeten wachten op onze tuinset incl. Parasol. Is ook verteld met bestellen maar viel ons uiteindelijk toch wel erg lang. 28 april alles gekocht, half juli was de levering. We hadden de service dat de chauffeur de verpakking meenam, super! Maar wat viel het tegen dat er veel niet klopte...er waren geen verbindingsetjes bij de lounge-set, de schroeven van de parasolvoet waren te klein. De schroeven om de parasol te bevestigen op de voet waren te groot. 3x gebeld, naar mijn mening geen aardige Dames aan de telefoon, de belofte dat de juiste schroeven opgestuurd zouden worden maar dat kon wel 3 a 5 werkdagen duren. Uiteindelijk de juiste schroeven gekregen maar een hele klus om de parasolvoet van ca. 90 kg weer op zn kant te zetten en alles nogmaals te bevestigen. Deze ervaring geeft ons toch niet zoveel credits om de winkel aan te bevelen bij anderen
Pluspunten
Winkel en verkoopster
VerbeterpuntenCommunicatie over bezorging wanneer de spullen worden gebracht.
Pluspunten
Ben erg tevreden , zijn vriendelijk , en we zijn erg fijn geholpen alles is naar tevredenheid verlopen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en track-and-trace, goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDeellevering mogelijk maken. Nu twee losse bestellingen gedaan.
Pluspunten
Vriendelijk, niet opdringerig, prima service en snelle levering.
Pluspunten
Al twee keer tuinmeubelen besteld en beide keer op de afgesproken dag en tijd aangekomen. Personeel in de winkel en chauffeurs zijn vriendelijk, zou zeker bij vervanging weer terug gaan nar Tuinmeubelland.
VerbeterpuntenMisschien ook "losse" tafels (salon en hoge tafels) kunnen bestellen.
Pluspunten
snel en doeltreffend qua bestelling bestelling in orde en een goede aflevering
Verbeterpuntengeen , ik ben tevreden zoals het nu is
Pluspunten
Goede, enthousiaste en snelle service.
Pluspunten
Snelle levering, perfecte service, zeer vriendelijk geholpen door Jeroen Nogmaals vriendelijk bedankt Het doek past perfect (zweefparasol 250/250) Gerda
Pluspunten
Super Service
Pluspunten
snelle correcte levering!!
Pluspunten
Levering volgens afspraak en mooie producten
Pluspunten
Heel goed barbecue
Verbeterpuntenniets veel om te zeggen
Pluspunten
Goede snelle levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Een mooi bedrijf heel veel keuze en de verkoopster s laten je zelf fijn rond neuzen , wil je verder geholpen worden dan komen ze bij je ...Wij hebben zeer positief ervaren zeer blij met onze lounge / diner set plus onze 6 extra stoelen . Service met het bezorgen ook prima van te voren weet je wat de tijden ongeveer zijn half uur van te voren wordt je ge appt ......wij zeer tevreden !!
Pluspunten
Goede uitleg over mogelijkheden en kwaliteitsverschillen
Pluspunten
Prettige hulp bij keuze maken van een parasol