Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, grote ruimte waar je de tuinmeubelen kunt zien en uitproberen! We zijn erg blij met onze tuinset!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed geholpen in de winkel in Zaandam
Verbeterpuntencommunicatie. Op de bon staat dat de chauffeur alles uit zal pakken en karton mee zou nemen. chauffeur wist van niets en deed dit ook niet. Parasol stond op nalevering, op de leverdatum werd het niet geleverd, men was vergeten de parasol te laden. De factuur was in een keer voldaan echter werd aan ons gevraagd om de parasol nogmaals af te rekenen.
Pluspunten
Snelle levering. Levering op tijd. Goed geïnformeerd over de levering en de tijd ervan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Presentatie, productkennis en verkoop. Zeer kundig en zorgvuldig. Prettig.
VerbeterpuntenOnze ervaring omtrent levering en acties erna laten te wensen over. Het verbeteren van Levering dus nakomen wat aangegeven wordt. Ook meer dan verbeteren van actie op na-levering, adequaat reageren, reageren op mail, telefonische kwaliteitseisen en of hiervoor personeel training geven en inzetten van proactieve houding kan geen kwaad, toepassen van begrip en kennis hebben en kunnen toepassen van vormen van deëscalatie. Door attitude in de winkel en kwaliteit product ben ik zeker tevreden met onze banken en stoelen. Echter acties die volgen na het kopen in de winkel zoals een week later leveren en bij naleveren een nonhouding ben ik daarover ontevreden.
Pluspunten
Geleverde product in orde. Hulpvaardige hulp in winkel.
VerbeterpuntenIn 1x juiste aflevertijd aangeven. Niet 2x veranderen en toch nog half uur later komen. De vreselijke pallet vol met spijkers weer mee terug nemen en niet achterlaten bij de klant. Chauffeur: ik weet ook niet wat ik er mee moet.
Pluspunten
Prima verpakt. Contact met chauffeur betr levertijder
VerbeterpuntenErg veel verpakking. Op pallet
Pluspunten
Deskundig advies Ruime, gevarieerde, collectie Goede afspraken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer accuraat in het op de hoogte houden van de status van de bestelling. Bestelling was keurig verpakt en op tijd geleverd. Bedrijf is zeer aan te bevelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie producten en een goede service.
Pluspunten
Absoluut tevreden over het geleverde product Prijs kwaliteit zeer goed. Afspraken perfect nageleefd. Aflevering op een zeer correcte wijze. Wij zullen niet nalaten jullie bedrijf bij familie en vrienden te promoten
VerbeterpuntenNiets op aan te merken Gewoon topie
Pluspunten
Geweldige (klanten)service! Na 3 jaar gingen de kussens van onze loungeset scheuren op de naden. Mailtje gestuurd naar Tuinmeubelland, ook daarin dat we de bon niet meer konden vinden. Binnen 1 dag bericht terug dat er een nieuwe set kussens onderweg was. Een grote pluim!
Pluspunten
Groot assortiment Goede adviezen Betrouwbaar Vriendelijk Scherp geprijsd
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Klantvriendelijk personeel overzichtelijk ingerichte winkel.
Pluspunten
Prima, snelle levering. Mooie kwaliteit tuinmeubelen. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenMisschien nog passende stoelkussens op de website tonen wanneer je op een stoel klikt? Dat is handig om er eventueel bij te kunnen bestellen.
Pluspunten
Goede service, geen enkel probleem tegen gekomen
VerbeterpuntenEerder aanspreken in winkel
Pluspunten
Goede service en snelle levering en ruime keus.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan. TOP !
Kwaliteit en goede service!
Pluspunten
goed product, goede service, goede prijs
Verbeterpuntennog niet waargenomen
Pluspunten
Snelle levering...ook de ontbrekende zaken werden na tel contact snel geleverd
VerbeterpuntenBestelling nakijken of alles wat besteld werd ook bij levering zit.totaal oordeel 9
Pluspunten
correcte uitvoering van het order - tuinbank voldoet ook aan de gestelde eisen
Pluspunten
vriendelijke mensen in de winkel
Verbeterpuntenklantenservice slecht bereikbaar, telefonisch keuze menu waardeloos systeem, bezorging per DHL was een drama en heeft veel telefonisch geharrewar opgeleverd. Uiteindelijk na ruim 1 week zelf de 2 tuinkisten alsnog kunnen afhalen in de winkel in Zaandam ..mijn advies : WEG BIJ DHL