Pluspunten
Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling ik ben bijz.tevreden.
VerbeterpuntenNaar mijn mening behoeft dit bedrijf geen verbetering.
Pluspunten
Correcte levering, geleverde tuintafel werd met de glimlach tot in de garage gebracht. Dat is pas service !
Pluspunten
Keurige verzending
Pluspunten
mooie winkel, goed assortiment, alles op voorraad, de rit vanuit het hoge noorden meer dan waard
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel gebracht
Pluspunten
de persoonlijke aandacht en advies top de vragen die ik had perfect beantwoord
Pluspunten
Goed geholpen in de winkel. Snelle levering. Goede nazorg rondom een klacht
VerbeterpuntenOp de site staat dat binnen 48uur na het indienen van het klachtenformulier, contact met je wordt opgenomen. Dit heeft bij ons bijna een week geduurd.
Pluspunten
klacht is naar tevredenheid opgelost.
Verbeterpunteniets beter de bezorg datum plannen. niet op het laatst weer veranderen. uiteindelijk goed gekomen. maar gaf wel enige irritatie.
Pluspunten
is goed aangekomen en past precies Hartelijk dank!!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Overzichtelijk opgesteld en een ruim assortiment.
VerbeterpuntenBetere weg bewijzering. Staat nog niet in de navigatie.
Pluspunten
Goede service, leuk behulpzaam personeel, niet al te duur.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Er was iets fout gegaan met de bezorging maar er werd direct gehandeld en de bezorger kon het op het zelfde moment weer gaan herstellen. Super!
Pluspunten
Veel keuze, voor ieder wat wils. We konden snel een keuze maken.
VerbeterpuntenBij aflevering van het materiaal zorgen dat het op de plaats van bestemming komt (de tuin zelf, niet voor op de stoep). De doos werd voor op de stoep achtergelaten.
Pluspunten
In de winkel werden wij snel geholpen, en kregen wij een hapje en een drankje. Ons zoontje werd ook prima vermaakt in de speelhoek. De loungeset hadden we al snel uitgekozen en de afhandeling ging netjes. De loungeset is snel thuis afgeleverd. Kortom een goed vriendelijk bedrijf! Met heel veel keuze voor tuinmeubelen.
Pluspunten
Je wordt heel goed geholpen door de medewerkers (in Zaandam)
VerbeterpuntenExtra kosten om de verpakking mee terug te nemen en de loungeset op zn plek te zitten is belachelijk. Moest zelfs mee helpen tillen.
Pluspunten
Prijsgarantie. Service. Vriendelijke medewerkers. De loungeset zou een weekje later binnenkomen dan eerst gedacht werd. Echter zouden wij een feestje geven en werd er door de service-afdeling alles aan gedaan om toch eerder te leveren en dat lukte. Geweldige service. Dank.
Pluspunten
Goede service na een defect aan onze loungeset!
VerbeterpuntenNiet de goedkoopste.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb geen tips Wii zijn super beholpen door leuk personeel
Pluspunten
Snelle en goed levering.
VerbeterpuntenScherpere prijs
Pluspunten
Pluspunten
Prima levering en stevig doek.Kleur ook goed.
VerbeterpuntenHet dak was iets te klein. Het frame moest ik iets aanpassen .Ik heb het niet nagemeten maar ik vermoed dat de maat niet helemaal 3x3 is.Maar het is mij gelukt.
Pluspunten
Je word er zeer vriendelijk geholpen