Pluspunten
Ben dik tevreden snelle levering top!!
Pluspunten
Snelle levering. Degelijke producten. Voldoet aan verwachting.
Pluspunten
Zeer vriendelijk niet opdringerig personeel. goede uitleg. nette bezorgers, mooie zaak. Snelle bezorging. Nette keurige bezorgmensen.
VerbeterpuntenDuur. Sets controleren voor bezorgd wordt (rubbers onder stoelen ontbreken, nieuwe tafel heeft al krassen en moet eerst geschuurd en behandeld worden, dit kan en mag gewoon niet voor zo'n dure set)
Pluspunten
Mooie spullen en een goede prijs. Service prima tav klantvriendelijkheid en naservice.
VerbeterpuntenVervoersbedrijf heeft moeite met het leveren. Eerst een verkeerde afleverdarum ingepland (ook karton en pallet niet retour meegenomen, wat wel was aangegeven op de leveringsvoorwaarden) en bij een tweede levering pas laat in de avond ipv vroeg in de middag zoals eerst aangegeven. De chauffeur deed enorm zijn best maar redde het niet in de tijd. Wel een leuk presentje gekregen als goedmaker.
Pluspunten
Goede communicatie en service
VerbeterpuntenAlleen misschien een iets centralere winkel in de randstad
Pluspunten
Duidelijke mail. Afspraak is afspraak
Pluspunten
Geleverd wat gevraagd is. Ziet er goed uit. Tijdstip van leveren klopte. Goede prijs.
VerbeterpuntenTwee weken leertijd is best lang. Was voor ons geen probleem, maar kan in huidige maatschappij voor mensen reden zijn elders te gaan shoppen
Pluspunten
Snelle levering; tevreden over het product.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede service.
VerbeterpuntenN.v.t. wat ons betreft.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit tegen lage prijs
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
Pluspunten
goede uitleg van verkoper en snelle levering
Verbeterpunteninstructie bij geleverde parasol kan iets beter
Pluspunten
Leuke verkoop sters .vlotte afhandeling.lkkr bakkie thee..heel relaxx
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed geholpen. Niet opdringerig. Ruime zaak
Pluspunten
Ruim aanbod in verschillende prijsklasse. Goede bediening
Pluspunten
Goed geholpen en goede informatie gekregen. Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenGraag een vestiging in Utrecht
Pluspunten
Pluspunten
Vlugge levering, alles perfect volgens afspraak.
Pluspunten
Na 3 omwisselingen en 2 x een datum verandering eindelijk een goede tuintafel
VerbeterpuntenZorg dat je weet wanneer iets te leveren is en laat dat anders ruim op tijd weten. De meeste mensen werken en moeten. Rij nemen om iets in ontvangst te nemen. Weet dat je product onbeschadigd wordt afgeleverd.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, op deze manier zijn wij in staat onze processen verder te verbeteren. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat uw levering niet naar verwachting is verlopen. Daarom zullen wij per e-mail nog contact met u zoeken. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelland
VerbeterpuntenIs prima zo.
Pluspunten
De service en klantgerichtheid in de winkel was super.
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen van de transpoteur! Na zelf gebeld te hebben komt hij tussen 12 en 14u. Als je transporteur zegt dat hij tussen 12en 14 u komt mag dat niet halverwege de dag,zonder overeg, aangepast worden met2 uur (tussen 14u en 16 u) zo
Pluspunten
Goede prijs, correcte levering. De loungeset die we bestelden, staat ondertussen op het terras. We hebben er al heerlijk van kunnen genieten.
VerbeterpuntenBlijkbaar was de kleur die we wilden niet meteen leverbaar. Dit was voor ons niet meteen duidelijk waardoor we langer op onze loungeset moesten wachten.