Pluspunten
Netjes geholpen in de winkel en precies op de afgesproken dag bestelling geleverd
Pluspunten
De bestelling klopt en komt op tijd.
VerbeterpuntenBen gewoon tevreden.
Pluspunten
snel, correct en betaalbaar
Verbeterpuntenniets eigenlijk
****** slechte service bij tuinmeubelland. Tot 2 keer toe wordt de levering last-minute gecancelled en alle gemaakt afspraken worden compleet genegeerd. Daarnaast wordt het betalen voor 'service' ook compleet genegeerd en moeten we alles zelf maar oplossen. Nooit meer tuinmeubelland.
Pluspunten
Vlot dat ze de bestelling bezorgen ,zijn tevreden
Pluspunten
heel slecht
Verbeterpuntenwat je tijdens de verkoop afspreekt ook levert en later niet de boel omdraait. oplichtings- praktijken. bij verkoop gevraagd wat de korting is en dan zeggen dat het tussenstuk van lounge bank in de korting verwerkt zit. tussenstuk mochten we voor de helft kopen. dit alles krijgt nog een staartje. waarschuwing mensen koop niet bij dit bedrijf in Zaandam.
Pluspunten
Dat ze een duidelijke site hebben, leveringen zijn gratis en kan snel geleverd worden. Ben blij met mijn nieuwe loungeset.
VerbeterpuntenChauffeur was een uurtje te laat.
Pluspunten
Ruime sortering artikelen, goede kwaliteit producten, bezorging prima en op tijd
Pluspunten
Klantvriendelijk en alles netjes thuis geleverd
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en ook goede levering en goed produkt
Pluspunten
De bestelling precies op de afgesproken datum binnen gekregen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Mooie showroom kundig personeel
VerbeterpuntenBen eerst wezen kijken in showroom . De loungneset was pas veel later te leveren. Heb deze een paar maanden later online besteld. Toen hij geleverd werd, werd de pallet voor mijn voordeur gezet er werd geen verpakkingsmateriaal meegenomen en moest het zelf in elkaar zetten. Had dit niet verwacht.
Pluspunten
Prima service, snelle levering.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en prijs verhouding. Vriendelijk en kundig personeel. Levering mooi op tijd en perfect
VerbeterpuntenGeen wat mij betreft
Pluspunten
Veel personeel, goede service , prima prijs kwaliteit.
VerbeterpuntenPrima zo!
Pluspunten
Goede voorlichting en veel keuze in de showroom in Zaandam. Snelle levering en alles goed verpakt voor de verzending. Aflevering was ook keurig en correct.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
betrouwbaar,en héél snelle levering. de loungeset is zoals ik het verwacht had
Pluspunten
Snel en nette bezorging
VerbeterpuntenAlles was top
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Scherpe prijs, veel updates over voortgang en het leveringsmoment.
dag na aankoop prijsverlaging van het product. Omdat het mij teveel gedoe is om van de aankoop af te zien laat ik het zo, maar netjes is het niet
Pluspunten
goed en behulpzaam personeel
Verbeterpuntenkan niets vinden,ga zo door