Pluspunten
Snelle en correcte reactie op mijn bericht. Levering ging ook perfect en product is geheel naar tevredenheid!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb lang gezocht naar een mooie ruime loungeset met een fauteuil en heb deze uiteindelijk gevonden bij Tuinmeubelland, ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast was de bezorger exact op tijd (08.00 uur) voor de deur. Al en al positief over het product, de winkel en de bezorging.
VerbeterpuntenDe bezorger bracht het product tot de eerste deur en niet tot mijn tuin, maar dit is waarschijnlijk een afspraak die Tuinmeubelland gemaakt heeft met de externe bezorger. Wellicht een idee om ervoor te zorgen dat de externe bezorger het product brengt naar de plek die de klant wil? De dozen (loungeset) waren niet zwaar, dus vond het niet erg om de dozen zelf naar mijn tuin te dragen.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLeverancier dacht dat het alleen afgeven was en wilde pallet met alles voor de deur neerzetten en wegrijden. Uiteindelijk nog wel in de tuin gezet en verpakkingsmateriaal meegenomen zoals vooraf afgesproken.
Pluspunten
Leuk ontvangst. Koffie erbij en je werd ook ff alleen gelaten om na te denken. Mooie lounge set gekocht!
VerbeterpuntenDat je de kleur van de kussens zelf mag bepalen....
Pluspunten
Goede levering en optijd.
Pluspunten
Goede website snelle levering
Pluspunten
Snelle levering ..
VerbeterpuntenGoed zeggen tegen de klant dat er maar 1 chauffeur komt ivm het tillen .. nu waren er gelukkig meer mensen thuis die konden helpen , anders was het een probleem geweest ...
Pluspunten
Snelle levering aan huis
Pluspunten
correcte levering op de afgesproken dag
Pluspunten
Mooie showroom in Veghel, vriendelijk personeel. Nette levering van een prachtig loungeset.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
We zijn erg goed geholpen bij de keuze van onze tuinmeubelset. Ook hebben wij erg goed advies gehad over de soort parasol die wij nodig hebben en binnenkort gaan bestellen bij tuinmeubelland
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGlas beter inpakken, gedeelte dat niet goed ingepakt was zat een krasje op. Wel jammer
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede begeleiding en een keurige aflevering van de gekochte goederen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Perfecte levering, netjes en goed verpakt. Bij een klacht wordt je goed geholpen en het wordt meteen opgelost.
Pluspunten
Goede service in de winkel, nemen rustig de tijd voor je om alles uit te leggen en te regelen. Ook fijn dat het snel geleverd kon worden. Ook de chauffeur die de bestelling kwam leveren heeft heel fijn geholpen om de spullen meteen op de goede plek te krijgen.
VerbeterpuntenGeen, wij komen zeker terug.
Pluspunten
zeer snelle adequate levering, binnen 1 etmaal!
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
Pluspunten
goed te bereiken via de telefoon en mail.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Alleen de2 doppen onder de tafelpoten waren kwijt. Deze besteld, maar zijn nog niet geleverd.
VerbeterpuntenInformatie geven over levering doppen tafelpoten.
Pluspunten
prima en overzichtelijke winkel met goede hulp en advies. ook de aflevering was goed geregeld. dus zeer tevreden.
Pluspunten
goed ik heb hem besteld voor mijn vriendin voor de camping en ze zet hem pas op na de Pasen. dus ik kan hem niet beoordelen
Pluspunten
Correct. Goede informatie. Levering op afgesproken tijd. Brede keuze en redelijke prijzen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Exact leveren wat en wanneer er beloofd is
VerbeterpuntenGeen, is TOP