Pluspunten
Perfecte levering Door omstandigheden moest het later geleverd woeden maar geen enkel probleem hele fijn service
VerbeterpuntenBestelde artikel niet verkopen aan andere klanten nu hebben wij niet alles gekregen wat we besteld hadden
Pluspunten
prettige ontvangst, goede uitleg mbt tuin loungesets, snelle levering en volgens afspraak.
Pluspunten
snelle levering goede service
Pluspunten
we kregen rustig de kans om rond te kijken zodat we ons konden oriënteren. met wat we wilden en konden betralen
Pluspunten
We hebben bij jullie een tuinset gekocht en later de stoelbeschermingshoezen. De hoezen waren niet in voorraad en heb ik daarom via de webshop gesteld en ontvangen via jullie winkel in Dronten.
VerbeterpuntenAlles is verder goed gegaan, goede tuinset maar het bestelsysteem van de hoezen vind ik een beetje raar.
Pluspunten
Goed geholpen, scherpe prijs
Pluspunten
Klein onderdeeltje was binnen de garantietermijn stuk en na hierover gemaild te hebben was het onderdeel binnen 2 dagen bezorgd, goed geregeld!
Pluspunten
Duidelijke website, niet te duur, snelle levering.
Pluspunten
Goede service; Kwaliteit producten Klant vriendelijke personeel
VerbeterpuntenZou prettige zijn als ze meerdere dagen open zijn ook in de winter (fil. Zaandam)
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Breed assortiment en goede medewerkers met kennie. Afwikkeling order en snelheid leveren prima geregeld
Pluspunten
Netjes geholpen en snelle levering!
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat wij in Zaandam kennis maakte met Tuinmeubelland. het is ons prima bevallen alles werd goed uitgelegd en er word je niets aangesmeerd wij hebben in alle rust onze lounge set en hangparasol uitgezocht en zijn op de camping netjes op tijd bezorgd. o,ja de koffie met koek was lekker.
Pluspunten
Hartelijk ontvangst, geen verkooppraatjes, snelle levering, prima service
Pluspunten
duidelijke site snelle levering
Pluspunten
Mooie producten! Erg fijn geholpen door de medewerkers!
VerbeterpuntenDe showroom ziet er een beetje rommelig uit.
Pluspunten
Ruime keuze. Behulpzaam bij vragen. Leveren naar buitenland.
VerbeterpuntenBetalingen vanuit buitenland vergemakkelijken.
Pluspunten
Service, assortiment, kwaliteit
Verbeterpuntennog meer bekendheid
Pluspunten
Over alles tevreden.
VerbeterpuntenGoede uitleg over de bezorging
Pluspunten
Snelle levering en goede service!! Ook als er iets mis is wordt het goed opgelost
Pluspunten
Zijn erg klantvriendelijk, zelfs bij klachten denken ze goed mee
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed geholpen alle lof
Pluspunten
Duidelijke website, kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenLevering niet op gevraagde leveringsdatum