Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima geholpen in de winkel in Veghel. Aardig en deskundig personeel. Zaterdag tuintafel uitgezocht, woensdag bezorgd. Dag konden we zelf kiezen!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, vlotte levering.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Vlotte levering. Vriendelijke bediening in winkel.
Pluspunten
Overzichtelijke site! Fijn die combi deals.
Pluspunten
Snelle levering duidelijke site leuke tuinset, al met al prima!
Verpakkingsbeleid deugt niet. Verpakkingsmateriaal moet volgens wet en regelgeving door het bedrijf netjes meegenomen worden. In plaats hiervan durft Tuinmeubelland €25 hiervoor te vragen. Naast dat dit wettelijk iet is toegestaan is dit zeer klant en milieu onvriendelijk
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen. En met alle geduld onze vragen beantwoord!
Pluspunten
Vriendelijk personeel en snelle levering
Pluspunten
We zijn netjes behandeld en ook al twijfelde we kregen we netjes de tijd om tot een beslissing te komen onder het genot van een kop koffie. En niet met een hijgende verkoper in onze nek. Deze nam afstand. Top winkel.
Een zitplek en koffie aanbieden als een klant voor meer dan 2000 euro besteld is toch niet teveel gevraagd. Tegen de tijd dat het na 5 weken eindelijk geleverd kon worden was de set bij andere tuincentra ca. 40% goedkoper te krijgen. Balen dus!!
Pluspunten
Ruim assortiment. Meedenkend personeel. Onze tuinaanleg duurde iets langer, zonder problemen bezorging twee weken uit kunnen stellen. Perfecte service!
Pluspunten
Goede service, snelle afhandeling!
Pluspunten
snelle levering nadat het verkeerde artikel was bezorgt
Verbeterpuntenin de winkel het juiste artikel beschrijven
Pluspunten
Contact, levering en nalevering (miste rubberen dopjes) prima tot in de puntjes verzorgd. Over de kwaliteit van lounge diner set kan ik nog niets melden want daar staat het te kort voor.
Pluspunten
Ik heb een ligstoel thuis gestuurd gekregen met een beschadiging. Op vrijdagmiddag bericht (klacht) gestuurd, vrijdagavond voorstel en zaterdag al een definitieve actie tot vergoeding. Heel positief.
Pluspunten
snelle levering,komt afspraken na, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding,een hele goede feedback bij klachten
Verbeterpuntenwij hadden een probleem met een kussen en kregen die snel opgestuurd , super maar helaas wel 4 keer de verkeerde maat. de controle op uitgaande goederen moeten beter gecontroleerd worden voor dat het opgestuurd wordt ,scheelt een hoop geld en ongemak,verder ben ik zeer tevreden hoe de klacht wordt opgepakt dus dat zit wel goed
Pluspunten
super goed geholpen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel en fijne uitleg over de produkten,en prachtige winkel
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
wat betreft de behandeling in de winkel daar zijn wij keurig netjes geholpen ,verder het op de hoogte houden van de levering en de levering ter plaatse is positief verlopen mede het bedrijf wat onze hardstenen tafel leverde verdiend een compliment inzake het plaatsen en opleveren.
Pluspunten
Wat een super service leveren jullie! Dinsdag gebeld met een klacht. De week erop was alles al omgeruild en opgelost! Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt hartstikke goed!