Pluspunten
aardig chauffeur, netjes en op tijd de spullen afgeleverd.
Pluspunten
Goede service , vriendelijk en niet opdringerig. Netjes
Pluspunten
Prettig geholpen en voor een mooie prijs
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Klacht zeer goed opgelost. Zeer vriendelijk en klantgericht
VerbeterpuntenTelefonisch beter bereikbaar zijn en als je belt het menu afschaffen en direct doorverbinden naar iemand. Dit voorkomt irritatie en is nog klantvriendelijker.
Pluspunten
Mooie producten voor een scherpe prijs. Zeer snelle levering. Personeel is vriendelijk en deskundig. Niet opdringerig en denkt mee met de klant.
Pluspunten
Het personeel is vriendelijk en zoek mee naar een oplossing !
VerbeterpuntenKlant beter op de hoogte houden van de bestelling !
Pluspunten
Groot assortiment, vriendelijk personeel, mooie winkel.
Pluspunten
snelle service , goede kwaliteit en plezierige afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke hulp in de winkel, snelle levering van de lounge-bank (en mooooi!). Dacht ook mee, gezien wij het net iets afwijkend wilden dan hoe het aangeboden werd (zonder losse stoel) > is netjes opgelost. Helaas een klein weeffoutje in een van de kussens. Snelle reactie op de ingediende klacht; de verdere afhankelijk moeten we nog even afwachten, maar ik verwacht dat dit wel goed zal komen.
Verbeterpuntentot op heden geen...
Pluspunten
Er wordt uiteindelijk niet moeilijk over vervanging gedaan.
VerbeterpuntenAls er bij een klacht een keuze wordt geboden en de keuze is door de klant gemaakt kom dan niet met nog drie extra keuzes en of mogelijkheden. Dit is uitermate irritant en alles duurt daardoor onnodig langer.
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering.
Pluspunten
meedenken bij fouten en beschadigingen financiële tegemoetkoming
Pluspunten
grote overzichtelijke showroom
Pluspunten
vriendelijk, servicegericht, houden zich aan afspraken
Pluspunten
correct geholpen, bezorging perfect.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede service ik ontdekte dat er bij mijn bestelling een verkeerd kussen zat een mailtje was voldoende volgende dag een nieuw kussen
Pluspunten
netjes en vriendelijk te woord gestaan ook de geleverde tuinset was zeer goed verpakt alle afspraken na gekomen
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
afspraak nagekomen
Verbeterpuntenoverleg over afvoer verpakking, in een nieuwbouw is dit niet erg handig. niet altijd even duidelijk hoeveel er vrijkomt
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goeie producten, duidelijke communicatie en snelle levering!