Pluspunten
Tuinset besteld, kwam echter niet helemaal perfect binnen, mailtje gestuurd en perfect opgelost door tuinmeubelland! Tevreden met de set.
Pluspunten
Prima regeling als er iets mis gaat
VerbeterpuntenBeter opletten bij invoer gegevens
Pluspunten
levering was op tijd, product is prima
Verbeterpuntener werd een verkeerde kleur geleverd. Het bezorgen van de juiste stoelen ging vlot, maar het ophalen van de andere stoelen heeft heel lang geduurd. Klantenservice reageert erg traag op mail (of helemaal niet). Organisatie van retourprocedure moet echt beter!
Pluspunten
Flexibel bedrijf, komt afspraken snel na, snelle reacties op mail.
VerbeterpuntenArtikelen deugdelijker verpakken voor verzending.
VerbeterpuntenExtra kosten van €25 laten vervallen bij orders rond de €1000
Pluspunten
Snelle levering. Mooie website. Perfect dus en zeker aan te bevelen! Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Degelijke items, voordelige prijzen
VerbeterpuntenLevering was niet compleet, mr is zeer snel rechtgezet
Pluspunten
Snelle service Beleefd aan de telefoon
Pluspunten
Fijn winkelpersoneel
VerbeterpuntenLogistieke afhandeling en dat je alles moet mailen en er vervolgens geen compleet antwoord op je vraag/klacht komt.
Pluspunten
VerbeterpuntenAvond voor verwachte levering tot twee keer toe afzeggen vind ik echt niet kunnen! Drie keer werk verzuimen voor 1 tuinset is te veel
Pluspunten
De medewerker welke de zaken van zijn collega heeft rechtgezet, voor zover mogelijk. Geen idee wat de naam van deze medewerker is, alleen is deze wel het visitekaartje van het bedrijf. Ben erg blij met mijn set, de manier van bestellen op de site is ook prima.
VerbeterpuntenBij het aannemen van een bestelling goed te luisteren naar de klant en geen zaken toezeggen die klaarblijkelijk niet waargemaakt worden. Jammer dat een volgende medewerker alles moet oplossen voor een collega die er echt geen zin in heeft. Mijn advies is met deze medewerker een goed gesprek te hebben, dit kost namelijk klanten. Bij het afleveren van de bestelling wordt het met pallet en al voor de deur neergezet en niet geholpen met in de tuin zetten van dozen.
Pluspunten
Vlotte correcte levering
Pluspunten
Goede levering ,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
aardig personeel. vlot geholpen en vlot geleverd
Verbeterpuntenha zo door
Pluspunten
Alles prima verlopen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Als er een probleem is lossen ze dit op. Dat maakt het verschil tussen een goed bedrijf en een slecht bedrijf.
VerbeterpuntenDe communicatie kan echt beter. Er worden eenzijdig afspraken gemaakt om langs te komen en tsja dan kun je wel eens op vakantie zijn ;-). Is allemaal goed gekomen.
Pluspunten
Perfect & eerlijk, zoals de foto is het ook echt,
Pluspunten
Op tijd geleverd.
VerbeterpuntenRetourzending is erg moeizaam en nog altijd niet gelukt. 1 dag na ontvangst aangegeven dat ik retour wil zenden en de verzending wil betalen. Ondanks dat moet ik wachten tot ze mijn retourmelding via website terugkoppelen. Zelfs na contact met klantenservice.
Pluspunten
Mooi opgezet, goeie service en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij foutieve zending, gelijk nieuw pakjerje gestuurd. Binnen enjele uren bericht enregeling na klacht. Dit terwijl klacht ,,'s Avons doorgemaild was.
Terugbellen doen ze niet het 088 nummer zitten mensen die het allemaal niet interesseert lijkt het. Hun voorraad systeem is net een roulette
Pluspunten
mooie spullen voor een goede prijs
Verbeterpuntengeen melding per mail gekregen dat mijn beschermhoes later geleverd zou worden wegens het feit dat de voorraad op was
Pluspunten
combi eigen showroom en webwinkel is fijn. Kunnen prima de levertijd aangeven.
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter. met name over aflever datum. Wanneer de datum duidelijk is gaat de aflevering prima
Pluspunten
Op tijd geleverd en goede kwaliteit.