Nooit meer, duurt zelfs 2 weken voor je het geld terug hebt.
Hartelijk dank voor uw review, wat vervelend dat er wat vertraging is opgetreden in de afhandeling. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Mooi product en op afgesproken tijdsblok geleverd.
Hartelijk dank voor uw positieve review, vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Mooi product tegen een scherpe prijs. Levering was goed en op tijd! Maar de boutjes en moeren die erbij zaten waren niet de goeie. Dus daarvoor moest ik zelf nog even naar de bouwmarkt.
Hartelijk dank voor uw positieve review, we nemen uw opmerking over de onderdelen mee ter verbetering. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Hele mooie dining loungeset zit heerlijk op tijd bezorgd
Op tijd conform afspraak geleverd door een vriendelijke bezorger!
Het was wel lastig om het goede product te vinden op de site( parasol zonder voet en grondanker) maar dan verloopt het bestellen en afleveren prima
Hartelijk dank voor uw positieve review, uw opmerking nemen we mee ter verbetering. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Omdat onze parasol was gebroken, moesten we snel een nieuwe! En graag ook nog weer dezelfde . Na wat zoek werk op internet naar een hawaii parasol 3x3, kwam Tuinmeubelland als de voordeligste uit de bus. Besteld en binnen 3 dagen geleverd. Heel fijn met dit stralende weer... Werd geleverd door een keurige vervoerder die ook nog hielp met het naar de tuin brengen, helemaal super. Echte aanrader dus
Snel geleverd. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
X
Waren al geruime tijd opzoek naar vervangings stoeldoppen voor onze Ketler stoelen. Alleen tuinmeubelland heeft deze in het assortiment.
Snelle levering en product naar wens
Na veel negatieve reacties gelezen te hebben nadat ik al besteld had, was ik een beetje bang of het wel goed zou gaan. Nergens voor nodig geweest want de volgende ochtend werd netjes onze dining loungeset bezorgd. Vriendelijke bezorger, makkelijk in elkaar te zetten en duidelijke handleiding, was ook weinig werk om in elkaar te zetten, alleen vast zetten. Enige kleine minpunt was dat de bezorgtijd pas laat gemeld werd een paar uur van te voren en in de spam mail terecht kwam, maar daar kon Tuinmeubelland niet veel aan doen, dat ging via de bezorgdienst. Ook snelle reactie bij vragen van Tuinmeubelland via whatsapp. Erg blij mee dus!
Hartelijk dank voor uw positieve review, uw opmerking over de mail informatie nemen we mee ter verbetering. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Nog steeds geen geld terug!!! 1706CH.
Hartelijk dank voor uw review, vervelend dat de afhandeling niet helemaal naar wens is verlopen. Door drukte kan er een tijdje overheen gaan dat zowel de service vraag als de financiële afhandeling daarvan compleet rond is. Aan deze gegevens heb ik zo helaas te weinig om de order op te zoeken. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw vraag te mailen naar [email protected]? Dan helpen we u graag. Hartelijk dank vast voor het geduld. Met vriendelijke groet, Nienke / Tuinmeubelland.
Er was iets mis gegaan met de levering, maar dat is uiteindelijk prima opgelost door Tuinmeubelland. Het product voldoet geheel aan de verwachting.
Tuinmeubelland is een geweldig bedrijf met een goede service van Charlotte en Jolanda. Levering uitstekend door Firma Hoekstra uit Sneek. Volgende keer komen wij zeker weer bij jullie voor Tuinmeubelen (014016)
Ze doen wat ze zeggen + Je koopt er mooie tuin aan een fatsoenlijke prijs. Bij vragen/problemen helpen ze je dadelijk verder.
Ik had een set loungestoelen besteld. Na twee dagen ontving ik de bestelling. Na het open maken van de dozen bleek dat ik een totaal ander product had ontvangen. Ik heb hierover meteen gebeld met de klantenservice maar er is na 16 dagen nog geen enkele actie ondernomen.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen. Dit lossen we natuurlijk graag voor u op. Zou u contact met ons willen opnemen? Wij zijn tussen 10:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088-66 00 200. Ik hoop dat het snel is opgelost! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Prima parasol. Probleem met wieltje snel verholpen doordat nieuwe wieltjes zijn gestuurd.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u snel bent geholpen. Veel plezier met uw nieuwe parasol! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Prima product. Snelle bezorging. Ik geniet nu heerlijk van mijn zweefparasol
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Tessa - Tuinmeubelland
Zeer tevreden over Dees zwembad
Prima service en snel geleverd en ook nog 10% korting
Veel plezier van de parasol!
Goed bereikbaar via telefoon en internet, prima service en omruilgarantie.