Maatvoering (zithoogte) bij de plaatjes
Pluspunten
Een leuk bedrijf met prima gedecoreerde tuinmeubels. Fijn om ideeën op te doen.
VerbeterpuntenDe bezorgdienst waar Tuinmeubelland mee werkt is dramatisch. Twee hele snipperdagen verder en een zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur thuis wachten, hebben wij tot op heden onze bestelling nog niet ontvangen. Morgen staat er weer een afleverdatum gepland. Deze keer een snipperochtend opgenomen daar de bestelling voor 12.00 uur bezorgd moet gaan worden. We duimen en doen schietgebedjes. (de communicatie van het vervoersbedrijf verdient ook geen schoonheidsprijs en was toch wel een tikkeltje onbeschoft.) Tuinmeubelland aanbevelen bij iemand anders....tja vul ik nou ja in of nee?
Pluspunten
Prima service! Snelle bezorging en klantvriendelijke man aan de telefoon toen ik vragen had over het leggen van de graszoden. Top!
Pluspunten
Goed geholpen, lekker drankje en hapje erbij. Nemen rustig de tijd voor je
VerbeterpuntenEr wordt weinig korting gegeven, terwijl je behoorlijk wat koopt.
Pluspunten
Ik heb een tuintafel besteld die mooi geprijsd was in vergelijking met andere winkels en ook nog eens pijlsnel bezorgd werd. Ik heb hem gisteren in elkaar gezet en ben er heel tevreden over.
Pluspunten
Snelle acurate levering, tegen een prima prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
Goede duidelijke site, goed contact afspraken worden nagekomen!!
VerbeterpuntenMeer leuke actie's
Pluspunten
De afspraak over levering van het gekochte kleed correct nagekomen.
Pluspunten
Dat ze je eerst zelf even rustig rond laten kijken. En uitleg geven als het nodig is,koffie is heerlijk. En met je mee denken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Professionele en prettige voorlichting. Concurrerend.
VerbeterpuntenHet door Tuinmeubelland geselecteerde vervoersbedrijf is na meer dan twee weken niet in staat gebleken om de spullen af te leveren.
Pluspunten
Tuinmeubelland Het goed communiceren met de klant en tot een goede oplossing komen. Werd altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan Super
VerbeterpuntenHeb geen verbeter punten.
Pluspunten
goed advies soepel in meedenken en goede koffie en niet star als er iets veranderd moet worden in de bestelling
Pluspunten
Na 3 uur bellen was er eindelijk iemand die wel een oplossing kon bedenken en dit netjes over kon brengen.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen. Communicatie!
Pluspunten
Goede communicatie over het wel of niet kunnen leveren op de afgesproken leverdatum.
Pluspunten
Goede service en goede levering. Wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en tijd van levering
Pluspunten
Een stoel was bij de levering niet in orde. Hiermee ben ik naar de winkel gegaan en de stoel werd direct omgeruild voor een nieuwe, prima service dus! Verder zijn we altijd vriendelijk geholpen door professionele verkopers.
Pluspunten
Correcte aflevering
VerbeterpuntenPrima zo
Pluspunten
Vlotte bezorging, goede kwaliteit.
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Echt de beste en goedkoopste! Alles snel thuisbezorgd en alles in prima staat en compleet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Correcte afhandeling.
VerbeterpuntenNeem een ander vervoersbedrijf. TransMissie 'vergat' iets in te laden in de vrachtwagen en vervolgens werd dit pas gemeld nadat ik zelf informeerde waar de bestelling bleef. 's Morgens wordt om 10:00h een melding gestuurd dat de bestelling tussen 13:00 en 15:00h bezorgd zal worden (niet dus). Kost dus een hele vrije dag plus in mijn geval nog een vervolgafspraak.
Pluspunten
Snelle service. Vriendelijke en goede service met brengen.
Pluspunten
Afspraak netjes na gekomen
VerbeterpuntenTuinset niet voor aan de deur afzetten maar achter in de tuin.