Pluspunten
Snelle, zorgvuldige levering
Pluspunten
Alles volgens verwachting en afspraak!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed opletten dat de verpakking helemaal dicht is. Bv in de avond bezorgen voor mensen die werken.
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel
Pluspunten
Goed advies in de zaak in Zaandam. Een foute levering gehad maar dat werd de volgende dag al omgeruild
Pluspunten
Mooie spullen, niet al te duur. Wel precies wat ik wilde hebben!
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenKlantvriendelijker. De bestelde producten leveren in de goede kleur ipv in een andere kleur waarna je zelf voor de kosten moet opdraaien om om te ruilen. Niet klantvriendelijk dus.
Pluspunten
Niet op voorraad
VerbeterpuntenBeter afspraken maken
Pluspunten
Hier weten ze wat klantgerichtheid is. Geen gepush, deskundig en persoonlijke benadering...zelfs met koffie...
Pluspunten
Bezorging op de dag die afgesproken werd. Vooraf de +-tijd van aflevering doorgekregen. Produkt netjes verpakt.
Pluspunten
Goed advies en goedecsevice
Pluspunten
Pluspunten
Keurige service, gratis bezorging netjes behandeld in de winkel, krijgt een mooi mapje mee met de gegevens van de tuinbank, onze lounge set was binnen 2 dagen bezorgt. wij zij hier zeer tevreden over, nu nog wat mooi weer om de set in gebruik te nemen ;)
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Perfecte levering goed onderhouden contact met dw chauffeur
Pluspunten
geweldig geholpen en onder het genot van een heerlijke kop koffie de beslissing genomen om deze fantastische lounge dinerset te kopen,zijn er erg blij mee!
Pluspunten
Snelle levering, mooi product.
Pluspunten
Pluspunten
Mooie zweefparasol besteld. Levering keurig op tijd. Kleine beschadiging, kreeg gelijk lak nagestuurd, gratis! Top geregeld....
Pluspunten
Goede service in de winkel, mooie spullen en creatief meegedacht met onze vraag.
VerbeterpuntenHet afleveren is slecht gebeurd. De eerste keer werd dit keurig tot in de tuin gedaan en keurig op tijd. De tweede levering was 1, te laat en 2, ontzettend onbeschoft. Hij heeft een super zware tafel, voor het huis gezet. Toen ik meerdere malen vroeg of de tafel naar de tuin kon kreeg ik een negatief antwoord, hij wilde zelfs niet helpen tillen. De tafel was met geen mogelijkheid van zijn plek te krijgen maar ik was alleen thuis en had dus een probleem. Kon moeilijk de tafel op straat laten staan. Dit was, en ik citeer 'niet zijn probleem'. Totaal niet wat ik had verwacht na de vorige keer.
Pluspunten
Op tijd geleverd
Pluspunten
Vriendelijke en snelle bediening
Pluspunten
Lage prijs en snelle levering.
Pluspunten
Zeer mooie, overzichtelijke showroom met duidelijke uitleg indien gewenst.