Hele snelle levering. Toen onze loungeset schade had en wij dat via de mail meldde, hadden we snel een antwoord terug. Onze schade kon geen kwaad volgens hen, maar om ons tegemoet te komen kregen we een waardebon van 25 euro binnen jaar bij hun te besteden. Daar zijn wij dan minder content mee. Want wat moet je binnen een jaar aanschaffen als je net een compleet nieuwe loungeset gekocht hebt? Dus de compromis kan stukken beter.

Heel goed hulp gekregen

Mijn pakket was bij de bezorger zoekgeraakt maar ik ben heel goed geholpen bij de klantenservice van Tuinmrubelland.

Helemaal tevreden!

Wij hebben vorige week een loungeset gekocht in Zaandam, en werd al binnen een paar dagen geleverd! Niks op aan te merken. Ook het bezorgen ging perfect! We werden via sms op de hoogte gehouden wanneer de set geleverd zou worden. Ook de chauffeur van het transport bedrijf was super vriendelijk! Bij het uitpakken miste we helaas een zitkussen, dus contact opgenomen en vandaag werd het kussen bezorgd! Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit van tuinmeubelland!

Goed is goed

Prima prijs-/kwaliteitsverhouding

Waardeloos

Ze weten niet wat kleur is. Heb antraciet stoelen besteld en krijg zilver grijs. Moet hiervoor vervolgens ook nog verzendkosten betalen. Ze hebben zelf een fout gemaakt en laten de klant daarvoor betalen. Aan de telefoon om het uit te leggen heel autoritair en laag dunkend. Beslist geen aanrader om je spullen te kopen, ga liever ergens anders naartoe waar je wel als mens behandeld wordt. En niet als een stuk stront . BLIJF WEG, VAN DEZE WINKEL!!!!

Snelle levering, maar..

Levering was binnen 24 uur na bestelling maar de Track&Tracecode moest ik zelf telefonisch opvragen.

Boven verwachting.

Snelle afhandeling er is aan al mijn verwachtingen voldaan.

Erg tevreden

Bestelling snel geleverd en prachtig product zo te zien

Heel snel geleverd. We hebben de jacuzzi nog niet staan. Dat hopen we snel te doen.

Goede service na missend onderdeel

Op 1 april 2021 een Keter tuinbox besteld en 2 april geleverd gekregen. Na uitpakken bleek er een onderdeel te missen. Telefonisch contact opgenomen en de klantenservice beloofde het onderdeel via de fabriek alsnog op te sturen. Dit zou ongeveer 2 weken duren. Na 3 weken contact opgenomen want nog niets ontvangen. Meneer aan de telefoon ging er achter aan en er was inderdaad wat vertraging vanuit de fabriek maar ging er wat extra druk op zetten. Op 10 mei uiteindelijk het onderdeel binnengekregen. Prima service al had de afhandeling en communcatie misschien wat beter/sneller gekund.

Service is super.

Alles correct op tijd geleverd.

Alles binnen de levertijd ik beveel Tuinmeubelland aan.

Product niet te gebruiken bij ontvangst

Product was niet te gebruiken door productiefout. Melding van fout was niet te realiseren via klantenportaal. Na telefonisch contact is aangeraden via mail hier melding van te doen (foto’s downloaden via klantenportaal werkt blijkbaar niet goed en is wel verplicht bij product schade). Kreeg vlot antwoord van klantenservice over acties die zij gingen nemen, echter na bijna 2 weken is het probleem nog niet opgelost.

Mooie meubels voor prima prijs

Aflevering is prima geregeld. Meubels zijn van prima kwaliteit echt een aanrader

Netjes en op tijd geleverd!

snel geleverd

knappe kwaliteit

Mooie tuinset

Wij hebben via internet een tuinset samen gesteld,alles was op voorraad dus snel in huis.Alleen de vervoerder zetten het geheel voor de deur neer en bracht het niet naar binnen,aangezien het kei hard regende en alles in kartonnen dozen zat.Jammer

Prima prijs en snelle levering!!

Prima webwinkel

Netjes verpskt en bezorgd

zie onder

ip is alles wel naar wens verlopen, maar ik heb niet van te voren een melding gekregen dat/ wanneer het bezorgd zou worden , zo ook niet dat ze onderweg waren ( 'opeens ' waren ze er ( gelukkig was ik thuis) De stoel zit heerlijk ( nu nog wat meer zon)

van begin tot eind goed.

van begin tot eind goed.

Goede en snelle levering

Top product ontvangen

ik ben zeer tevreden

Mijn ervaring met tuinmeubelland is in alle opzichten goed. Het advies van jullie om voor een zwaardere voet plus wieltjes te kiezen vind ik heel goed. En over de kwaliteit van alle onderdelen ben ik zeer tevreden. Een prachtige parasol. Ik hoop er vaak onder te kunnen zitten.