Goede kwaliteit loungeset gekocht. Wel een maandje op moeten wachten.
helaas was mijn bestelde artikel door corona niet voorradig. Dus ik kreeg een mail dat het artikel verscheept zou worden vanuit China en dit zou nog ruim 3 weken kunnen duren. Hier wilde ik niet op wachten en een annulering van mijn order aangevraagd. Ik kreeg keurig de volgende ochtend reactie op mijn email dat dit akkoord was en zij het betaalde bedrag binnen 3 dagen zullen terugstorten. Jammer dat artikel niet op voorraad was, daarom een ster minder voor de service.
De lounge set werd netjes op tijd geleverd. Super goed verpakt. Helemaal naar wens! Ook werd geholpen door de bezorger om de grote dozen in de tuin te zetten. De loungeset zit heerlijk en is echt mooi!
Vlotte levering
Netjes gebeld dat onze bestelling geleverd was bij het opgegeven adres
Webshop moet wel beter communiceren met transportbedrijf over de extra service. Gaat niet helemaal lekker. Als ik ook mijn loungesethoes nog krijg (wordt ook niet over gecommuniceerd dat die later komt) dan ben ik een tevreden klant.
Product zoals omschreven. Levering goed aangegeven wanneer het geleverd werd. En ook een half uur van te voren een berich dat de koerier kwam.
De bestelling werd wel 1 dag later geleverd dan de datum die ik zelf kon kiezen op de site , omdat ze bezorgdienst een andere planning heeft kan tuinmeubelland dat ook niet garanderen . Verder was het wel gewoon netjes geleverd en goed stevig verpakt allemaal
Onze prachtige loungeset binnen 4 dagen geleverd, door een zeer vriendelijke en nette chauffeur.
Dure loungeset gekocht met een tafel waar blijkbaar geen glaswerk rechtstreeks opgezet kan worden. Teunmeubelland neemt geen enkele verantwoordelijkheid, vertellen je dit niet in de winkel en zeggen had je het waarschuwingspapiertje maar moeten lezen.
Al meer dan 2 weken wacht ik op een levering. Product is niet geleverd op de afgesproken datum. Telefonisch niet bereikbaar. Op mails wordt niet gereageerd.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Door de enorme drukte is bedraagt de reactietijd vijf werkdagen. Heeft u inmiddels al bericht gehad van mijn collega's? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
De koop en levering ging goed. Hierover niks te klagen. Nu, bijna 2 jaar verder, blijkt dat de kwaliteit van onze set, 1 bank, een hocker en 2 stoelen voor 1.100 euro, te wensen over laat. Al 3 kussen kapot op de naad en een ingezakte bank. Om over de kwaliteit van het schuim in de kussens nog maar te zwijgen. Hoezen worden hopelijk nieuw opgestuurd maar moeten uit China komen. Daar wachten we nu dus al zo'n beetje een maand op. Voor de bank kregen we opvul materiaal maar dat werkt dus niet. Vandaag maar weer een mail gestuurd
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat uw loungeset niet naar wens is. Mijn collega van de service afdeling gaat contact met u opnemen, alleen is het momenteel erg druk, waardoor de reactietijd langer is dan normaal. Onze excuses! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
27 mei keurig onze online bestelde tuinstoelen ontvangen. Helaas was 1 van de 6 stoelen kapot. Zelfde dag nog als klacht via mail aangemeld. Helaas tot op heden nog geen reactie gehad.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Helaas is het momenteel ontzettend druk op de service afdeling, waardoor de reactietijd langer is dan normaal. U krijgt een reactie van de service afdeling. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Ongeveer een week voor de afgesproken levering nog niets van Tuinmeubelland vernomen over de betaling. Gemaild, toen kwam dan toch het verzoek voor betaling. Mailadres bleek verkeerd in het systeem te staan, maar men had ook mijn telefoonnummer... Dag van levering bleef het compleet stil, dag erna gebeld en kreeg nonchalant te horen dat het niet gelukt was en we nog een kleine maand moesten wachten. Tuinmeubelset is prima maar de beleving en communicatie was niet erg klantgericht.
Slechte Kwaliteit Veelste laat geleverd Gaten in het hout Maten die niet kloppen
wij zijn te vrede ook over hoekstra
De prijs kwaliteit is goed. Alleen ik was vergeten om een hoes te bestellen voor de lounge set. 1.5 week voor mijn bestelling drie keer gebeld waarna je in een wachtrij komt. Alle keren na 10 minuten de telefoon opgehangen. Daarna een mail gestuurd. Wacht nog steeds op reactie.... Bij aflevering paste te doos niet door de poort waarna ik samen met de bezorger snel de doos heb uitgepakt, kan moeilijk de set in doos buiten laten staan zonder toezicht en alleen zo'n set tillen is onmogelijk. Bij het vragen of hij de doos mee wou nemen zei die nee. Daar had ik dan extra voor moeten betalen. Dat dit niet in de service zit vind ik slecht. Het is niet dat ik een pak koffie heb besteld maar ik heb een groot bedrag heb gespendeerd.
x
sturen een dag voor levering een mail dat die niet geleverd kan worden pas 3 weken later 2 x keer gebeurd voor dezelfde lounge set
09-05-2020 de lounche dinningset besteld! Ik had aangegeven het te willen ontvangen op donderdag 28 mei.. Gisteren nog contact gehad met Nienke via WhatsApp die mij aangaf dat alles goed stond en dat ik vandaag echt mijn bestelling zou ontvangen... ik zou gister avond een track en trace ontvangen. Vanmorgen dus nog steeds geen track en trace... dus heb ik telefonisch contact gezocht vanmorgen stond ten eerste een uur en een kwartier in de wachtrij voor ik iemand aan de lijn kreeg. ze zouden het gaan uitzoeken en mij vanmiddag terug bellen. Dat gebeurde dus niet dus ben ik maar weer terug gaan bellen. Ook toen stond ik weer bijna een uur in de wacht. Toen ik eindelijk iemand te spreken kreeg werd mij medegedeeld dat het verschepen mis is gegaan en dat ik mijn bestelling maanden later zou verwachten.. hoe dan? Gisteren werd mij door Nynke verteld dat het allemaal goed gepland stond en ik het vandaag zou ontvangen en nu is er iets mis gegaan bij het verschepen! Geen enkele mail ontvangen helemaal niets! Voor mij dus nooit geen bestelling meer hier! Wat een balle tent!
Alles was goed alleen jammer dat het op dezelfde dag 1 bestelling door twee verschillende vervoerders werd gedaan. Dit was onduidelijk
Alles netjes en op tijd geleverd.
De medeweker heeft ons heel goed geholpen en advies gegeven.