Mooi!!!
Mooi Loungeset voor leuke prijs . Precies goed voor een kleine tuin. Keurige bezorging... avond voor levering een sms met tijdvak en half uur ervoor nog een sms. Vriendelijke behulpzame chauffeur ,die zelf het Loungeset in tuin bracht.... echt Top!
Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke zaak, veel keus.
Tuinmeubelland komt haar beloften na. Transporteur vriendelijk en voorkomend.
Vandaag de zweefparasol 3,50 m met granieten voet op wieltjes ontvangen. Mooie kwaliteit, heel netjes verpakt en afgeleverd door een vriendelijke chauffeur van Vos Logistics. Wij zijn heel tevreden
Loungeset gekocht, afgesproken deze te laten leveren, uit te pakken en neer te zetten en de zooi mee te nemen. Sturen een jong mannetje alleen, die de dozen niet kan tillen, de boel neergooit, tegels beschadigd en weer vertrekt. Klantenservice niet bereikbaar (nemen gewoon niet op) 15 minuten bandje gehoord en daarna maar erop gegooit. Geen aanrader dus!
Erg leuke tuinzet ...nog nooit iets online gekocht zonder het eerste in en winkel te bekijken..dus ben erg tevreden over de kwaliteit zeer vriendelijk bezorger
Duidelijk op de hoogte gehouden van onze aankoop. Fijn dat je een dag van tevoren een bericht krijgt tussen welke tijden je je bestelling kan verwachten. De bestelling zelf (zweefparasol Hawaii S-set) voldoet ook aan onze wensen. Een mooie stevige zweefparasol!
Wij hebben tuin set gekocht tafel met hoekbank Bank is krom konde we recht buigen :( En de tafel zit vol vlekken is deze gewoon niet goed behandeld kan ie weer worden behandelden dan zeggen ze krijg jullie schoonmaak setje en dat voor 1600 euro En succes er mee voor mij geen tuin meubel land meer ziet er leuk uit ma de service is rond uit bagger had ook wel goedkoper gemogen
De levering van Hoekstra was een drama. Wat een onbeschofte chauffeur die het kwam leveren. Wij wonen in een appartement op 1 hoog. Hij belde aan zei komt u even naar beneden ? Groet pallet gooit hij in het portiek af met een grote pallet. Ik zei , ja en nu ? Is uw probleem , ik breng tot aan de drempel. Vroeg, zou u even mee willen helpen om het in de lift te zetten ? Dat doe ik niet , dag mevrouw. Zo onbeschoft. Meneer van Ziggo heeft mij geholpen. Misschien wel handig als ze dat even bespreken als je wat koopt en laat leveren
Ik krijg de link al toegestuurd om een review in te vullen. Wil ik best doen, maar ik heb mijn bestelling nog helemaal niet ontvangen. Dus vandaar een score in het midden. Bij levering maar weer een nieuwe review invullen dan? Dus vooralsnog maar een aanbeveling dan ;-)
Goedemorgen, Excuses voor het ongemak. Door een technische storing heeft u al een uitnodiging ontvangen. Dit had uiteraard niet moeten gebeuren. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Professioneel en klantvriendelijk
Parasol besteld. Snel door koerier geleverd. Product naar wens.
Ik zou vorige week een tuinset geleverd krijgen. We zijn inmiddels een week verder en ik heb nog niets ontvangen. Ook geen mail met meer info.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw reactie. Zou u een mail met uw gegevens naar [email protected] kunnen sturen? Dan zoeken wij het voor u uit waar uw tuinset is. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Loungeset besteld, netjes geleverd.. set uitgepakt, nu hopen op het mooie weer en dan gaan we genieten!
Levering precies op tijd en hierover duidelijk informeert. Tuinset werd op de achterstraat gezet en papier en plastic werd meegenomen. We hebben het tuinset Tennesee maar de tafel hiervan vlekt wel erg en dat krijg je er niet af.. verder is het een prachtig tuinset van goede kwaliteit. (Mag ook wel voor die prijs)
zeer jammer dat ze de pallet niet retour nemen en de chauffeur in mijn plaats ondertekent. Je krijgt daarna n vrachtdocument wat ik niet heb ondertekend. En ondertussen maakt de chauffeur n foto......
Goed advies, communicatie en transport. Wij bezochten de lokatie Dronten
Dit is de eerste keer dat ik bij u wat bestel, en volgens u zal ik dat eind mei ontvangen. Hoe kan ik u dan beoordelen. Wacht u in het vervolg af tot de mensen hun spullen in huis hebben, dat spaart onnodig werk uit
Goedemorgen, Excuses voor het ongemak. Door een technische storing heeft u al een uitnodiging ontvangen. Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Mijn bestelling, parasol, parasolvoet en hoes zijn tijdig afgeleverd en kwaliteit is prima
27 april bestelling geplaatst. Vol enthousiasme af aan het wachten tot het geleverd gaat worden.. 28 april bericht te horen gekregen dat het product uitverkocht was. Zou fijn zijn als dit meteen bijgehouden word op de site, om teleurstelling te voorkomen
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw reactie. Door extreme drukte kan de voorraad niet up-to-date gehouden worden. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Loungeset nog niet ontvangen !!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend dat u de loungeset nog niet ontvangen heeft. Zou u een mail met uw gegevens willen mailen naar [email protected] dan zoeken mijn collega's het voor u uit! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Carlijn - Tuinmeubelland
Ik had Eden Teakbeschermer besteld conform de foto en gebruiksaanwijzing op de site en dit product gebruik ik al jaren. Tot mijn verbazing kreeg ik Teaksealer van Starbrite afgeleverd, welk product ook een totaal andere gebruiksaanwijzing heeft en waarbij mij niet bekend is of dit ook consequenties heeft voor de kleur. Op de dag van bezorging hierover direct gebeld en wat bleek het door mij bestelde product is niet meer leverbaar en het toegezonden product is daarvoor in de plaats gekomen. Dat vind ik een slechte behandeling - dit had op de site moeten staan en met een andere foto. Ik heb het wel afgenomen, want ik moet door en nu maar afwachten of dit product voldoet.
Prima en ruime tuinset, echter was de bezorger een niet al te vriendelijke man. Hij weigerde een houten pallet, waar de doos met de tuinset op lag, terug mee te nemen en moest maar uitzoeken wat ik ermee moest. Totaal niet te spreken over de handelingswijze van de bezorger 😡
Zojuist de tuinbank ontvangen die ik drie weken geleden besteld heb. Keurig pakket met goede instructies, exact op de datum die aangegeven was. De bamboo bank was nergens anders goedkoper dus ik heb hier een zeer goede deal aan. Inmiddels is de bank geassembleerd en hij zit heerlijk!